Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Евакуюйте дітей

• Автор теми Автор теми utro
  • Дата створення Дата створення
Наверно, я живу в параллельном мире.
Ни разу, в реальной жизни, а не в тик токе или ещё в каких рассказах, подобного НЕ встречала.
Народ с Великами, электросамокатами - кто вас в Харькове гнобил хоть где нибудь в транспорте? В войну??
Ждём историй.
Видела, как водитель траллика просто закрыл дверь перед девушкой с электросамокатом на остановке. Специально её не пустил в салон, когда пассажиры вышли.
Гнобления от пассажиров не встречала.

Видела, как водитель траллика просто закрыл дверь перед девушкой с электросамокатом на остановке. Специально её не пустил в салон, когда пассажиры вышли.
Гнобления от пассажиров не встречала.
У нас перед горой сложный перекресток. Там водитель долго дверь не закрывает, поэтому зайти могут все, если есть место.
Даже сейчас, когда проезд бесплатный. Раньше сам бог велел ждать плательщиков за билет. Но это уже в интересах кондуктора больше.

Люди виникли від бібізяни.
Частина - виникла не повністю, і має тільки зовнішню схожість з людиною.
От і уся антропологія.
О вреде труда.
Труд сделал из обезьяны ****а.

Теория Дарвина вызывает во мне сомнение.
С каких дел обезьяны расселились по местам, где бывает зима и нет бабанов?
Или они такие прозорливые, что предвидели супермаркеты с круглогодичной поставкой бананов?

Или они такие прозорливые, что предвидели супермаркеты с круглогодичной поставкой бананов?
Им дико повезло.
Рабство - самое лучшее, что могло случится для черных.

Несколько интересных фактов об ужасах белых эксплуататоров:

Из 12.5 миллионов рабов, которых продали в рабство в основном их же соотечественники,
в Штаты попали всего 305,326 зарегестрированых "импорта", из которых вырос этнос в 40+ миллионов.

В каждом из 15 штатов, где рабство было легальным, проживали свободные черные, некоторые из них были рабовладельцами.

******ы в Штатах активно занимальсь торговлей рабами.

Самые последние рабы были освобождены в штате Нью-Джерси.

Калифорния изучает возможность платить свойм черным репарации.
В Калифорнии рабства никогда не было.

Все рабовладельческие штаты были демократические.

Меньше, чем 2% населения Штатов имело рабов.

Обізяни самі не розселились. Розселились вже люди.
Чому - є робоча гіпотеза, що саме тому, що обізяни, як раз, розселятись туди не бажали.
Є теорія, що перехід на м'ясну їжу і розселення - результат виникшого еонфлікту з павіанами, які на той момент були більше і сильніше за людину (я б сказав - вони і зараз сильніші й агресивніші, проста дрібніші за вимахавшу людину).
Павіани розмножувалися бистріше і займали "пасовища". В результаті конфлікту за харчовий ресурс люди зробили два кроки - навчились їсти м'ясо і переселялись на території, де для павіанів було мало цікавого, опановуючи нові джерела харчування - злакові.

Через той давній міжвидовий конфлікт ми зараз маємо ту харчову культуру, яку маємо - злакові, м'ясо та риба. Жодна мавпа не опанувала такий раціон, і через це мавпи не мешкають в місцях "де є зима". Бо вони не жеруть те, що там дає головний масив енергії і не полюють.

P.S. будь-яке правило повинно мати виключення, інакше, воно геть підозріле і здавалося б штучним, або вигаданим.
Є мавпи, які мешкають там, "де буває зима". Це японський макак. Але, він залишається травоядним.

Через той давній міжвидовий конфлікт ми зараз маємо ту харчову культуру, яку маємо - злакові, м'ясо та риба. Жодна мавпа не опанувала такий раціон, і через це мавпи не мешкають в місцях "де є зима". Бо вони не жеруть те, що там дає головний масив енергії і не полюють.
Интересная теория. А я чуть было в свое время не согласилась с Дарвином и полюбила улицу его имени в Харькове.
В моей харчовой культуре все вышеперечисленное и нет травы. К овощам равнодушна, бананы люблю. Бананы и любовь к теплу развернули меня к Дарвину

Интересная теория. А я чуть было в свое время не согласилась с Дарвином и полюбила улицу его имени в Харькове.
В моей харчовой культуре все вышеперечисленное и нет травы. К овощам равнодушна, бананы люблю. Бананы и любовь к теплу развернули меня к Дарвину
А чим це суперечить Дарвіну? :D

В Дарвіна є одна біда - тоді люди були на моральному підйомі від досягнень науки й технологій, на стільки були, що сильно перебільшували значення то', чи іншої з них.
Наприклад, Дарвін в першій своїй класифікації видів - записав качку й селезня крякви до різних біологічних видів :)
Головна помилка, звісно, не ця. Головна - це сама назва. "Теорія виникнення видів" характерна тим, що шляхом відбору так і не було отримано жодного нового виду.
Навіть, ту несчасну дрозофілу - вже й так, і так, а вона, все одно. залишається дрозофілой, і ставати новим видом ну ні як не хоче.

P.S. З відбором там все вірно, так для "виникнення" не вистачає одного - самої причини виникнення. Відбір не пояснює мутації. Він пояснює що буде далі.
Таким чином, це не "обізяни переселились", а - зпочатку один з видів обізян отримав мутації, які зробили його слабкішим фізично, але більш прилаштовуваним, і вже потім той вид переселився.

Ну хочет Reset быть потомком обезьяны, не надо его разубеждать)))

Ну хочет Reset быть потомком обезьяны, не надо его разубеждать)))
Це не залежить від того, хочу я, чи ні.
І в чому "разубєждать"? Ти така сама мавпа безхвоста, як я і усі тут.

Достойно цитирования "в мемориз" )
Им дико повезло.
Рабство - самое лучшее, что могло случится для черных.
:браво: Кормилец во всей красе. :D
Це не залежить від того, хочу я, чи ні.
І в чому "разубєждать"? Ти така сама мавпа безхвоста, як я і усі тут.
А это просто - прекрасно. :)

То, что ты мавпа, я не сомневаюсь
Зроби крок далі - зрозумій, від мене ти відрізняєшся тільки :
а) гендерно (якщо ти, взагалі, не *****ський консервний клон)
б) наявністю консервованого акаунту, який беріг цноту 14 років, і тут попер "нести правду в люди".

Напоминаю присутствующим, тема посвящена ЭВАКУАЦИИ ДЕТЕЙ!

Назад
Зверху Знизу