Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Евакуюйте дітей

• Автор теми Автор теми utro
  • Дата створення Дата створення
20 червня завершилася основна сесія НМТ, яка тривала з 7 червня.
Вступні випробування проходили в 30 тимчасових екзаменаційних центрах
у 9 населених пунктах Харківської області.
Загалом зареєструвалися на НМТ майже 12 тисяч учасників,
і з них близько 10 тисяч – це випускники цього року, решта – випускники минулих років.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Повторю-обращаю внимание :
10 тысяч детей - выпускников школ этого, 2023 года.
Тут , в Харькове. Сейчас.

С 22 по 28 июня 2023 года
в Харькове родилось 48 детей,
26 мальчиков и 22 девочки.
Всего с начала войны в Харькове появилось на свет 2627 детей.

КП «Городская молочная фабрика-кухня детского питания»
с июня 2023 года возобновила работу десяти пунктов выдачи детского питания.

Подробная информацию об ассортименте и пунктах выдачи питания :

У Харкові колишній голкіпер Національної збірної України Олександр Горяїнов
провів відкрите тренування.

45 дітей народилося в Харкові за минулий тиждень,
з 29 червня по 5 липня, 19 хлопчиків та 26 дівчаток.
Загалом з початку війни в Харкові з'явилося на світ 2672 дитини.

60 детей родилось в Харькове за прошлую неделю, с 13 по 19 июля 2023г.
- 40 мальчиков и 20 девочек.

Всего с начала войны в Харькове появился на свет 2781 ребенок.

Посмотрела сюжет, как киевского мальчишку 13 лет люди травили в троллейбусе. За то, что везде велосипед со спущенными шинами.
Это просто ....
Хороший тон - прилагать ссылку на предмет обсуждения, чтобы другим не нужно было искать.

Українець відсудив право забрати дочку, вивезену матір'ю в Ірландію​

В Ірландії Верховний суд ухвалив рішення про повернення додому української дівчинки, яку мама вивезла її до Ірландії після початку повномасштабного вторгнення. Позов подав батько дитини. Суд постановив, що дівчинку неправомірно вивезли без дозволу батька,
Українська правда з посиланням на державну ірландську телерадіокомпанію RTÉ.

Суд отримав докази, що дитина хоче повернутися до тата.

"Згідно з угодою про спільну опіку, до великої війни дівчинка переважно проживала з батьком, його дружиною та зведеними братами і сестрами. Мати регулярно могла спілкуватися з нею. Після початку війни в лютому 2022 року мати вивезла дівчинку за кордон без згоди ексчоловіка. Жінка посилається на відповідну постанову, яка це дозволяє. Дійсно, в умовах воєнного стану виїзд за кордон дітей з одним з батьків дозволяється без нотаріально посвідченої згоди іншого з батьків. Утім, батько протестує і вважає, що його колишня партнерка забрала дитину всупереч їхній угоді", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що чоловік звернувся до суду відповідно до Гаазької конвенції, яка також регулює питання "викрадення дітей", з проханням сприяти повернення його дочки в Україну, а мати заперечувала і стверджувала, що через війну в Україні дитині мають дозволити залишитися з нею в Ірландії.

Дівчинка каже, що страждає від розлуки з батьком і зведеними братами та сестрами, у неї немає друзів в Ірландії, але вона спілкується з друзями в Україні по відеозв'язку. Англійською дитина не розмовляє і хоче додому.

"Суддя зазначила, що дитина має глибокий зв'язок з обома батьками і "має обмежене уявлення" про війну. Зрештою, суд вирішив, що мати дівчинки "не мала повноважень вивозити її з України", а її вивезення порушувало права батька на опіку над дитиною. На думку судді, переселення дівчинки з дому до чужої країни загрожує її психологічному здоров'ю, і буде краще, якщо її негайно повернуть додому. Якщо ситуація погіршиться, батько обіцяє переїхати в інший регіон - він зобов’язаний поінформувати про це маму дівчинки", - йдеться далі в повідмоленні.

Українець відсудив право забрати дочку, вивезену матір'ю в Ірландію​

В Ірландії Верховний суд ухвалив рішення про повернення додому української дівчинки, яку мама вивезла її до Ірландії після початку повномасштабного вторгнення. Позов подав батько дитини. Суд постановив, що дівчинку неправомірно вивезли без дозволу батька,
Українська правда з посиланням на державну ірландську телерадіокомпанію RTÉ.

Суд отримав докази, що дитина хоче повернутися до тата.

"Згідно з угодою про спільну опіку, до великої війни дівчинка переважно проживала з батьком, його дружиною та зведеними братами і сестрами. Мати регулярно могла спілкуватися з нею. Після початку війни в лютому 2022 року мати вивезла дівчинку за кордон без згоди ексчоловіка. Жінка посилається на відповідну постанову, яка це дозволяє. Дійсно, в умовах воєнного стану виїзд за кордон дітей з одним з батьків дозволяється без нотаріально посвідченої згоди іншого з батьків. Утім, батько протестує і вважає, що його колишня партнерка забрала дитину всупереч їхній угоді", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що чоловік звернувся до суду відповідно до Гаазької конвенції, яка також регулює питання "викрадення дітей", з проханням сприяти повернення його дочки в Україну, а мати заперечувала і стверджувала, що через війну в Україні дитині мають дозволити залишитися з нею в Ірландії.

Дівчинка каже, що страждає від розлуки з батьком і зведеними братами та сестрами, у неї немає друзів в Ірландії, але вона спілкується з друзями в Україні по відеозв'язку. Англійською дитина не розмовляє і хоче додому.

"Суддя зазначила, що дитина має глибокий зв'язок з обома батьками і "має обмежене уявлення" про війну. Зрештою, суд вирішив, що мати дівчинки "не мала повноважень вивозити її з України", а її вивезення порушувало права батька на опіку над дитиною. На думку судді, переселення дівчинки з дому до чужої країни загрожує її психологічному здоров'ю, і буде краще, якщо її негайно повернуть додому. Якщо ситуація погіршиться, батько обіцяє переїхати в інший регіон - він зобов’язаний поінформувати про це маму дівчинки", - йдеться далі в повідмоленні.

Так, коли під опікою троє дітей - не мобілізують. Добре, щов дівчинки бажання співпадає...

Я сама в шоке. Я бы поняла, если бы был час-пик и троллейбус был битком набит, а так пустой троллейбус и все, как с цепи сорвались. А еще, когда комментарии почитала :confused:
Я в трамває Україну спорт возив. Руль розкріпляв знімав.
Теж, бувало, комусь це в дупі їжаком ставало, але... некомплектний вєлік возити в транспорті МОЖНА,
Тому я проста посилав бажаючих *****.. Так, за вєл треба доплатити зайвий квиток.

Пошла я спать, и загадаю желание- что б когда я проснусь, по мосту у€бали чем нибудь покрепче. А еще лучше, что б парочку сраных ракетоносцев утопили. :)

Я в трамває Україну спорт возив. Руль розкріпляв знімав.
Теж, бувало, комусь це в дупі їжаком ставало, але... некомплектний вєлік возити в транспорті МОЖНА,
Тому я проста посилав бажаючих *****.. Так, за вєл треба доплатити зайвий квиток.
Недавно такое видела. И если бы турист какой на велике.
В жару парень, развозящий продукты - ГЛОВО или как там на сумке, решил подняться на гору - 1 остановка с вокзала до церкви, дальше пологий спуск.
Так две тэлыци - мать и половозрелая дочь - чуть со свету его не сжили за эту остановку. Он отмалчивался, видно, устал.
И не то что он запачкал их великом - он МОГ запачкать.

Наверно, я живу в параллельном мире.
Ни разу, в реальной жизни, а не в тик токе или ещё в каких рассказах, подобного НЕ встречала.
Хватить ныть, вступайтесь наживо в трамвае, маршрутке, если видите подобное. .
Я грохнулась в метро на Дворце спорта на ступеньках , месяц назад, писала на форуме. Меня насильно проходящие мимо тетки хотели везти на рентген. Еле отбилась.
Народ с Великами, электросамокатами - кто вас в Харькове гнобил хоть где нибудь в транспорте? В войну??
Ждём историй.

Наверно, я живу в параллельном мире.
Ни разу, в реальной жизни, а не в тик токе или ещё в каких рассказах, подобного НЕ встречала.

Народ с Великами, электросамокатами - кто вас в Харькове гнобил хоть где нибудь в транспорте? В войну??
Ждём историй.
Ирина! Для этого нужно быть в определенной локации. Например, на трамвайной остановке на вокзале в летний зной.
Мне приходилось своим ходом подниматься на гору на велике. Это тяжело. Я плюнула и начала подниматься ногами и вести велик в руках.
Но я не работала в ГЛОВО, не ездила перед этим полдня по городу.
Я точно знала, что парню проехать одну остановку. Он отодвинулся от тэлыць ближе ко мне. Во избежания развития конфликта.
Я бы не возмущалась, даже если бы он меня запачкал колесом.
Он вышел у церкви, а я у Роста.
На ровном куске никто в трамвай не заходит. Тем более что тройка ходит сейчас с большим интервалом (20-30 минут в разное время суток).

Назад
Зверху Знизу