Статус: Офлайн
Повідом.: 5382
Повідом.: 5382
Не надо мне приписывать своих фантазий. Тож вы чего то решилиОпа-на, ти вже починаєш потрошку згадувати!
Нет, О1 и О2 разные люди, уж если мы решили доебаться до мышей(Правда, ти забула, що О1=О2, але то такоє...
Именно так, вы серьезно думаете, что я держу в голове кто кому что сказал в очередном сраче на Хф. ))) У меня есть семья, работа, друзья, близкие - мое внимание у них, а не у очередной троляки хф. И это нормально, и у остальных так - и что вы мне пытаетесь предъявить? Что я весь тиждень не думала о вашей ценной персоне?Подумаєш, забула, з ким ти розмовляла, вони ж тут усі – сіра маса, на відміну від тебе)
Може, ще через тиждень ти навіть задумаєшся, чи не свідчить твоя помилка (ти помилково стверджувала, що дітей у Бахмуті нема) про те, що ти взагалі дуже далека від розуміння ситуації у прифронтових зонах?
Давайте я вам как тупенька подкину КД. От пишу я, что детей в Бахмуте нет. И в то же время возмущаюсь, почему детей принудительно не эвакуируют из Бахмута.Тебе до цього висновку намагалися плавно підвести, але щось ти занадто тугенька, доводиться вже писати прямим текстом.
Объясните сей парадокс )))))
)