Розізлилася. Обговорювали сцену в грі, де моя героїні ножем пирнула чувака, шо на неї напав. З моєї точки зору напасти було нелогічно. Бо вона взагалі не проявляла агресії. Він нещодавно з кріокамери, зрозумів, що на кораблі, ШІ йому відповів, що капітана нема. І от він Ганну (мою героїню) питає чи вона капітан. Вона жартома каже : так, я. І він нападає на неї, щоб *****, бо ☝️ вона збрехала, отже вона небезпечна

ми годину це обговорювали, що вона насправді могла бути капітаном, а система глючить; що за дверима може бути купа народу, які в'ють його після цього; що намагатися ***** її, вливши в рот невідому рідину з пробірки - це тупість (та ще й спробуй це зробити, якщо вона відбивається, а в тебе одна рука зайнята). І я не змогла нічого довести. Його ще й підтримали, що поведінка логічна (ну крім пробірки). Я реально в щоці. І він мені доводить, що в реалі вчинив би так само, типа бий-біжи, що це виживання.
Коли йому пояснили, що з пробіркою - це бред, то він обрав ******* кейсом з пробірками.
Коротше, мені розхотілося з ним грати. Неадекватний якийсь. От тепер не знаю що робити. Покращити мій стан може лише помста, але можливість навряд чи буде.