Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Розібралися. Не виселила, вони мене переграли - заплатили усі комунальні повністю, включно з опаленням, хоча про нього я казала, що воно входить в платню за кімнату. Ну і лоток вона помила, насипала новий наповнювач, то запаху в кімн. не було, може ледь-ледь. То я й погодилася. Але повідомила, що буду приїздити з перевірками. А ріелтора не було, це вона мені про неї набрехала.
Коти подрали шпалери біля двері. Дряпалку вона так і не привезла.

Розібралися. Не виселила, вони мене переграли - заплатили усі комунальні повністю, включно з опаленням, хоча про нього я казала, що воно входить в платню за кімнату. Ну і лоток вона помила, насипала новий наповнювач, то запаху в кімн. не було, може ледь-ледь. То я й погодилася. Але повідомила, що буду приїздити з перевірками. А ріелтора не було, це вона мені про неї набрехала.
Коти подрали шпалери біля двері. Дряпалку вона так і не привезла.
А ви думали, що вона тугодум. А виявилося , що і не зовсім. 😁

Не факт, що будуть користуватися дряпалкою.

А от котячі мітки досить ефективно відмиває "Фейрі". Та не абиякий, а саме "Чайне дерево". Свого часу, один за одним, у квартирі жили двоє котів. Не кастрованих.

А ви думали, що вона тугодум. А виявилося , що і не зовсім. 😁
Вона була не сама, а з хлопцем, він все їй пояснював, сказав мені, що вона боїться. Ще маю підозру, що ріелтор підказала. Бо я їй вчора по тел кілька разів казала, що хочу квартирантку виселити, а вона відповідала: все порахуєте і опалення теж. Я кажу, що обіцяла не рахувати його, а вона мені знову: рахуйте все.
Коротше, підкупили мене 😅 Але я на радостях трохи округлила на їх користь. Думаю: якщо ще більше грітимуть у морози, то це дуже дивна ціна буде для комуналки. Хоча враховуючи смердючий лоток... 🙄

Не факт, що будуть користуватися дряпалкою.

А от котячі мітки досить ефективно відмиває "Фейрі". Та не абиякий, а саме "Чайне дерево". Свого часу, один за одним, у квартирі жили двоє котів. Не кастрованих.
Звісно, не факт, але хай привчає. Змусила спинку дивана застелити нарешті. Двічі казала - без толку. А це вже змусила.
Щодо міток - вони в неї кастровані, але якщо лоток брудний, то і лапи брудні, звісно.

Граємо. І я вам скажу, це таааак цікаво! 😍 Ну ото як наші клоунади, тільки більш розмірено і без готового сюжету. Мені навіть інколи вдається добре жартувати.

А ви ніколи не потрапляли на наші клоунади в цій темі?
Мабуть ніхто вже й не в курсі що воно таке :rolleyes:
Може це було воно - ви замінювали усім ніки, адмін дозволяв, потім тематично усі відігравали якийсь сценарій, потім треба було вгадати, хто був хто. Було весело .
Но це ще до ковіду, давно...

• Це лайк!
Реакції: E.N
Може це було воно - ви замінювали усім ніки, адмін дозволяв, потім тематично усі відігравали якийсь сценарій, потім треба було вгадати, хто був хто. Було весело .
Но це ще до ковіду, давно...
Так, це воно. По суті та ж рольовка :угу:

Ох і цікавезна в нас сцена вийшла! Моя героїня штрикнула ножем одного персонажа, бо він на неї напав. Тепер він волає і ми не знаємо чи виживе, а вона боїться до нього підходити 🙄

Ох і цікавезна в нас сцена вийшла! Моя героїня штрикнула ножем одного персонажа, бо він на неї напав. Тепер він волає і ми не знаємо чи виживе, а вона боїться до нього підходити 🙄
А ви ще та штучка. 😊

Доброго ранку!
Люди дивляться норвезький серіал ( вже вийшов новий третій сезон). Рекомендують як розвагу в наші часи - необтяжливий та без отого всього - вбивства, поліція ,маньяки.
Історія така ,, Тридцятирічна Джоан шукає компанію і кохання, розв’язує сімейні проблеми й обирає між давніми й новими пристрастями.,,(с)
Сім' я та друзі її перед Різдвом задовбали, чому сама, чому не народжуєшь, (чому не така замотана, як усі ми , з двома дітьми та вагітністями
. )Ну понятно, да...
І вона на нервах збрехала, що в неї є парень!!! Мамо в захваті , родина аплодую, а героїня сама від себе в шоці, що прогнулася і таке ляпнула.
Ну і далі - а кого ж привести на Різдво до родини? І почалося.
Я подивилась першу серію першого сезону - буду дивитися і далі. Бо детективи вже набридли ...а це легке. 😁
,,Додому на Різдво,, Норвегія, три сезони.
Назва може вар'їруватися, різні переклади, але Різдво у назві завжди є. 😉

Жгут йому на шию треба :D

Доброго ранку! Нам бути з добром:кава:

594636418_866075389335522_7143367616181607393_n.webp

Жгут йому на шию треба :D
Ех, Лено, як же тебе не вистачає! Є пропозиція. обіцяй, що подумаєш. Я знаю, що ти грати не хочеш, але можна взяти персонаж Привид, який буде приходити коли йому заманеться, вставляти якусь репліку в твоєму стилі, і щезати. Тобі ніяких зобов'язань і взаємодій.

Ех, Лено, як же тебе не вистачає! Є пропозиція. обіцяй, що подумаєш. Я знаю, що ти грати не хочеш, але можна взяти персонаж Привид, який буде приходити коли йому заманеться, вставляти якусь репліку в твоєму стилі, і щезати. Тобі ніяких зобов'язань і взаємодій.
Подумаю:)

Розізлилася. Обговорювали сцену в грі, де моя героїні ножем пирнула чувака, шо на неї напав. З моєї точки зору напасти було нелогічно. Бо вона взагалі не проявляла агресії. Він нещодавно з кріокамери, зрозумів, що на кораблі, ШІ йому відповів, що капітана нема. І от він Ганну (мою героїню) питає чи вона капітан. Вона жартома каже : так, я. І він нападає на неї, щоб *****, бо ☝️ вона збрехала, отже вона небезпечна :рл: ми годину це обговорювали, що вона насправді могла бути капітаном, а система глючить; що за дверима може бути купа народу, які в'ють його після цього; що намагатися ***** її, вливши в рот невідому рідину з пробірки - це тупість (та ще й спробуй це зробити, якщо вона відбивається, а в тебе одна рука зайнята). І я не змогла нічого довести. Його ще й підтримали, що поведінка логічна (ну крім пробірки). Я реально в щоці. І він мені доводить, що в реалі вчинив би так само, типа бий-біжи, що це виживання.
Коли йому пояснили, що з пробіркою - це бред, то він обрав ******* кейсом з пробірками.
Коротше, мені розхотілося з ним грати. Неадекватний якийсь. От тепер не знаю що робити. Покращити мій стан може лише помста, але можливість навряд чи буде.

Назад
Зверху Знизу