Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Хочу щоб увімкнули опалення. Відсутність тепла не дозволяє насолодитися прибиранням :-) А в мене його тепер не на один день. Кілька днів пішло тільки на те, щоб від кота все сховати, а тепер оте все не тільки назад витягти, а й усю квартиру перемити і продезинфікувати. Не знаю з якого боку й братися. Беруся за одне, потім хапаюся за інше... :rolleyes:

Останнє редагування:
Нарешті майже повністю почуваю себе людиною :-) Що могла - помила з хлоркою, поміняла постіль, повитягувала речі з ничок. Але ще купа всього, з чим взаємодіяв кіт, і все я обробити не зможу. Бо багато де я була посередником. Як мені з моєю фобією бактерій прийшла ідея взяти необробленого кота? :незнаю: Ну зрозуміло як - просто інших варіантів не було, а крім того я не уявляла всіх складнощів і думала, що як тільки обробиш, то за добу все подохне.
Зараз прямо як камінь з плечей. Ні, ну трохи каміннячка ще залишилося, бо не все ж ще перемила і тепер чекає купа прання, але хоч у ліжку спокійно почуваюся :-)
Треба буде час від часу в когось позичати кота на кілька днів, щоб не забувати це відчуття полегшення :-)

Доброго ранку! Добра для нас :кава:

573589463_122174338646535671_8056773275875826089_n.webp

А де коти? Зміняли на білочку? 😊
Це у мене асоціативний ряд - Іра написала про прибирання, а я колись влаштовувала генеральні прибирання саме під фільм Володар перснів:D
На картинці дівчина читає як раз про Хоббіта :)
А коти поснідали вдруге та відпочивають на подушках:кіт:

Що таке, скрізь вже увімкнули опалення, крім мене. Навіть у тієї співробітниці, в якої завжди вмикали в останню чергу. Сподіваюся, що зараз прийду додому, а там є кілька зайвих градусів :-) тепла :ги:

Це у мене асоціативний ряд - Іра написала про прибирання, а я колись влаштовувала генеральні прибирання саме під фільм Володар перснів:D
На картинці дівчина читає як раз про Хоббіта :)
А коти поснідали вдруге та відпочивають на подушках:кіт:
Тіки не кажи що ти сама це малюєш! 🤐

Може у тебе завоздушено? У під'їзді точно нема?
Не знаю. Але до цього ніяких проблем не було. Якби завоздушено, то хоча б у кухні було тепло.
Втім, дякувати коту, мені не холодно. Прийшла з роботи, поїла і вирішила хвилин 20 поприбирати/помити. Щойно зупинилася :-) У футболці і не холодно :)

• Це лайк!
Реакції: E.N
До дня народження квартира блищатиме. Якщо встигну :-) Помила шафи, скло, а також такі речі, які не те що давно не мила, а навіть не могла уявити, що колись це робитиму. Як от баночки з кремами, помаду, заколки, голки :іржач: Випрала косметички, і сумки. Почуваюся ще більш вільно і майже фізично відчуваю чистоту навколо. Я ж тепер можу поставити чашку на тумбочку, а після того на стіл! А грушу можу положити на покривало. Але ще не все. Штори мене дуже бентежать, я ж з ними контактую кожного дня. А в мене ще холодно, і прання ще на два рази, а вчорашнє ще не висохло. Але все одно...
Отже, дякую тобі, кіт, завдяки тобі я почуваюся майже щасливою. Ну і не мерзну :-)

До дня народження квартира блищатиме. Якщо встигну :-) Помила шафи, скло, а також такі речі, які не те що давно не мила, а навіть не могла уявити, що колись це робитиму. Як от баночки з кремами, помаду, заколки, голки :іржач: Випрала косметички, і сумки. Почуваюся ще більш вільно і майже фізично відчуваю чистоту навколо. Я ж тепер можу поставити чашку на тумбочку, а після того на стіл! А грушу можу положити на покривало. Але ще не все. Штори мене дуже бентежать, я ж з ними контактую кожного дня. А в мене ще холодно, і прання ще на два рази, а вчорашнє ще не висохло. Але все одно...
Отже, дякую тобі, кіт, завдяки тобі я почуваюся майже щасливою. Ну і не мерзну :-)
Ну ти сильна! :D

в каналізації у місті
завівся йокарний бабай
його ловили йосип голий
мать василева дід піхто

:D
Лено, а чого ти в Мікро не несеш?
Жалкуватимете і так і так.
Але без котика більше.
А от і ні :)

Загалом людям, які мають котів, варто попереджувати безкотних про всі складнощі сумісного життя, а не обмежуватися фразами про те, як гарно жити з котами. Якби я почитала Тредс про котів до того як взяла цього, то може б я його і не брала. Хтось, наприклад, і так встає о п'ятій ранку, то йому нема проблем, а що робити тим, для кого це надто рано? Не кажучи вже про інші моменти. Я ж про них навіть не здогадувалася! Отже, вважаю, що людей треба - навпаки - усіляко відмовляти. Щоб потім не було проблем ні їм, ні тварині.

Назад
Зверху Знизу