Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Так хз, вони можуть бути і непогані, але ж важливо наскільки люди відповідальні. Насправді я дуже засмучена.
Може нехай деякий час надсилають тобі фото? Нас дівчина у якої Орі брали попросила про таке:)

Не знаю. Насправді це куми не самого брата, а його нової дружини, тобто я про них взагалі нічого не знаю. Ну, дружина брата каже, що вони нормальні. Сама вона теж нормальна, тобто я не думаю, що якісь погані люди, але ж в різних ситуаціях всі чинять по-різному. Скажу, якщо що, хай віддають назад. Я просто переживаю, що у нього ж були проблеми з кишківником, за ним треба спостерігати. А у селі це проблематично. Хоча тут більше волі. Але ж і більше хвороб. І хз яким кормом вони його годуватимуть. Коротше, я вже жалкую, треба було далі мучитися, то хоча б винною не почувалася.

Фух, я радію, кіт у хороших руках. Я цій кумі подзвонила, а в них, виявляється, був сіамський, помер від старості, вона його дуже любила, годувала дорогим кормом. Вона знає, що вони активні, їй це нормально. Він вже лежить на ліжку, дається гладитися, тобто навіть не ховається :)

Може нехай деякий час надсилають тобі фото? Нас дівчина у якої Орі брали попросила про таке:)
Вже надіслала
Screenshot_20251101-144908.webp

Розкажіть щось чи що... Бо я трохи розгублена :rolleyes:
Декілька днів назад зустріла знайому. Ми не подруги, діти навчалися в одної школі, просто ситуаційні знайомі. Вона військова, чоловік її також, ще з "до війни". Зараз у відпустці. Вона була зі своєї донькою. Чомусь я була впевнена, що хоча б донька її поїхала. Ми трохи побалакали, я бігла, мене чекали в іншому місці. Я її обняла, замість "дякую" за все їй та її чоловіку. Вона спочатку не зрозуміла, потім посміхнулася і обійняла трохи у відповідь. І якось це було так тепло, як не було вже давно... :кава:

Прислала мені фотку як кошенятко спить на ній. Ну, слава богу, що в нього нема стресу, ще не встигло дуже звикнути до мене, та й вік ще малий.

Стресс, схоже, у вас. 😊
Мабуть трошки є :rolleyes: Зате в мене тепер знову багато вільного часу і доступ до речей, які довелося сховати. Поверну гардини на вікна, відмию квартиру... І піду, нарешті, на тренажери :)

А в мене тепер весь Тредс в котах

Назад
Зверху Знизу