Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ну це прикол... :-)
Після останньої годівлі не змогла з ним пограти, бо треба було за компом попрацювати. Він весь час ліз до мене, стрибав на клавіатуру, на мишку, на мою куртку... А я його відпихувала. І ось кажу: ну все, я закінчила, зараз будемо спати. Почала ховати комп (я ж його в шафу ховаю, як мені це набридло), а кіт кудись поскакав. Думаю: зараз почнеться, я ж встала, а він не награвся. Але щось тихо. Я вже прислухаюся - де він шкодить. Розклала постіль... кота нема. Пішла шукати. Нема. Штурнула його м'ячик... і тут він визирає з будиночка :іржач:
Отак. Сказали спати - значить спати :-)

Що за дурне котисько! Стрибає на ноги. Вже ж отримував по вухах. Ну як його відучити? Хіба що ловити на льоту, тримати за шкірку і нести бризкати водою.

Почала ховати комп (я ж його в шафу ховаю, як мені це набридло)
Я перевертаю клавіатуру і надягаю пакет на монітор. Раніше цього не робив і тепер маю неробочі кнопки на моніторі та биті пікселі у його нижній частині.

Доброго ранку! Добра нам!:кава:

568178533_2078062326266228_4274385789498861609_n.webp

надягаю пакет на монітор. Раніше цього не робив і тепер маю неробочі кнопки на моніторі та биті пікселі у його нижній частині.
Котики люблять пакети.
Дякую котячим богам, у мене моніторами не цікавляться. Дроти, так, було

Мій цікавиться, коли там кіно. Торкається лапою :-)
Є таке, але не з кіно, а з іграми:) Запускала на планшеті гру для котів - ну там таки таргані бігають і їх треба лапою давити. Зацікавило, але не на довго:D А ось нитка, що тягнеться з клубка, це воно:D

Кіт мене обдурив. Я сьогодні прийшла на годину пізніше, а день був важкенький, і я не пам'ятала чи увімкнула годівницю. Прибігла, дивлюся, що має спрацювати через 4 год. Фух, значить вдень їв. Ну волав, як завжди. Погодувала і почала підраховувати як же я її запрограмувала, що має спрацювати аж через 4 год.
І що? А те, що то вже був би третій раз. Тобто він поїв двічі, другий раз о п'ятій - як і було заплановано, а я прийшла о шостій і погодувала знову! І воно ж, капость, волало так, ніби від учора не їло. Так я ще повісила йому свіжу травичку, щоб бутер з'їсти, поки він буде гратися, то він ще й у кухню періодично бігав і кричав.

То може він кричить від радості що тебе бачить! Типу "Ось вона, ось! Моя господиня та годувальниця!" :D
Ага, знову відро обіймав. Випадково штурнув з нього кришку і я, щоб не зрозумів, швиденько знову накрила, а зверху ще й ганчіркою. То він засунув під ганчірку голову і так сидів :іржач:

Останнє редагування:
Вже писала, але ще раз напишу. Як же у сусідів тхне псиною! Я йшла повз, коли там двері відчинилися. Це ж капець капецький! Як вони там живуть? А я дивувалася навіщо їм у квартирі пахучка для машин. То щоб аромати маскувати.
Отак заведеш собаку, не знаючи нюансів, а потім не знатимеш куди ховатися.

Ситуація наступна:
Я хотіла вести в Тредсі блог кота, де б писала і від його імені (в мене були навіть підготовані якісь замітки, коли ще й кота не було), і від свого - те, що зараз вам пишу, бо тут мені мало авдиторії.
Але вести одну сторінку від двох осіб - якась дурня виходить. А ще мало реакцій, і мені не вистачає наснаги працювати над цим. Тобто хочеться просто писати і щоб читали.
Ну і з фотками проблема, це я вже писала, що антураж непідходящий. Думаю, що красиві цікаві фото більше б зібрали переглядів.
Але насправді там повно людей з котами, і всі хочуть хвастатися своїми, а не слідкувати за чужими :)
До робити?

Ситуація наступна:
Я хотіла вести в Тредсі блог кота, де б писала і від його імені (в мене були навіть підготовані якісь замітки, коли ще й кота не було), і від свого - те, що зараз вам пишу, бо тут мені мало авдиторії.
Але вести одну сторінку від двох осіб - якась дурня виходить. А ще мало реакцій, і мені не вистачає наснаги працювати над цим. Тобто хочеться просто писати і щоб читали.
Ну і з фотками проблема, це я вже писала, що антураж непідходящий. Думаю, що красиві цікаві фото більше б зібрали переглядів.
Але насправді там повно людей з котами, і всі хочуть хвастатися своїми, а не слідкувати за чужими :)
До робити?
Війна, не перший рік, антураж - який є і який взмозі зараз мати і підтримувати. В мене стеля в одній кімнаті сипатися почала після близького епізоду, сусіди ще виїхали, зверху ж, а в них опалення прорвало...Було весело...
Зараз кілька поверхів збираємось шпалери переклєювати. Чекаємо, коли в квартирах буде тепло. Мабуть буде...
Життя як воно є.
Може недоречне щось написала. 😊 Вибачте. Зробить кіцику фотозону, це щось подібне, дряпалку - драбинку, якесь гніздечко на неї. 😳

Останнє редагування:
Може недоречне щось написала
Та нормально :угу:
Зрозуміло, що житло може навіть бути зйомне і тому погані умови. Ну, в моєму випадку - просто не встигла, бо війна почалася, а зараз робити ремонт не вважаю доцільним. Та все ж не хочеться світити розрухою.
Там, де в нього ігровий майданчик, видно страшні двері і підлогу. Втім, можна положити шмат лінолеуму, думала вже про це. Але найцікавіші фото і відео не там, де підготував інтер'єр, а де трапилося ))
Вчора не встигла відео зняти. Прикольне було б. Я крутила по колу "мишку", а кіт крутився за нею навколо себе :-) А потім вже не схотів, мабуть голова закрутилася ))

Але найцікавіші фото і відео не там, де підготував інтер'єр, а де трапилося ))
То от то ж:) Але, якщо є бажання, можна дійсно якусь фотозону для постановчих фото. Ну там гарний плед щоб зі стільця звісився, гарбуз поряд(осінь ж) може ще щось текстильне, м'яке, подушку якусь декоративну

Назад
Зверху Знизу