Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ага, бідолашне. Як на балкон в холоднечу лізти, то його не лякає, бо там цікаво. А в квартирі йому холодно 😏Бідолашне манесеньке кенгурятко(((
Ну це ж котюсік манесенький. Манюпюсік. Хіба вам його не шкода?Ага, бідолашне. Як на балкон в холоднечу лізти, то його не лякає, бо там цікаво. А в квартирі йому холодно 😏
Не шкода. У мене в квартирі не холодно. Я мерзляк, тож я точно знаюНу це ж котюсік манесенький. Манюпюсік. Хіба вам його не шкода?
Ось ваш страждалець просто заразНу це ж котюсік манесенький. Манюпюсік. Хіба вам його не шкода?
Підковдрний монстрОсь ваш страждалець просто зараз
Яка пухнаста гарнюня!Допомогалка.![]()
(ридаю)обіймав відро для сміття
І у нас був пес Барсик. А Рекс буде на честь Рекса Стаута )) Ну і ще у нього нюх як у собаки іЯ колись знала собаку БарсикаА Рекс для кота, на мій погляд, годиться взагалі
![]()
Спокійні вбівства...ну оканглійські вбивства. ....мені треба щось спокійне![]()
Тірекс, скорочено - Тіря.А я сьогодні вирішила дати корма на полудник не ложку з гіркою, а ложку з ГІРКОЮ. Ну і що... як результат відрижка - переїв. Так що годувати скільки "хоче" точно не варіант. Так він ще й кричав, щоб дала риби. Нанюхав, що я її їла, оббіг всю кухню, обіймав відро для сміття (а я його тепер накриваю), і навіть намагався жувати пакетик з-під цукерок (не знаю, може запах залишився з моїх рук). І облизував мої штани.
А у мене новий варіант імені. Можливо, він буде Рекс![]()