Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Сіла на ліжко, кіт побачив, виліз з будиночка і ліг мені на коліна. Та миттєво встав і поліз назад :-)
Сьогодні я спатиму по діагоналі :-)

IMG_20251012_205358~2.webp

Вкладення

• VID_20251012_213824_316.mp4
    10 MБ
О, мені сьогодні також допомогали. У вісім лап:D Треба було дістати швейну машинку і швейні бебіхи:D Поки я щось видимала з одної лапи, інши тягли все :D

photo_2025-10-11_16-56-36.webp
Ось, молодший подільник. Набігався, нагризся котушок з нитками та спить :D

А я сьогодні вирішила дати корма на полудник не ложку з гіркою, а ложку з ГІРКОЮ. Ну і що... як результат відрижка - переїв. Так що годувати скільки "хоче" точно не варіант. Так він ще й кричав, щоб дала риби. Нанюхав, що я її їла, оббіг всю кухню, обіймав відро для сміття (а я його тепер накриваю), і навіть намагався жувати пакетик з-під цукерок (не знаю, може запах залишився з моїх рук). І облизував мої штани.
А у мене новий варіант імені. Можливо, він буде Рекс :ги:

Я колись знала собаку Барсика:) А Рекс для кота, на мій погляд, годиться взагалі:кіт:
І у нас був пес Барсик. А Рекс буде на честь Рекса Стаута )) Ну і ще у нього нюх як у собаки і гавкає нявкає він постійно ))

Розстебнула молнію на кофті і він заліз всередину. То вже звик, коли я його так на уколи насила. Зараз намагаюся знайомити з сумкою, бо скоро ж їхати на село і страшно уявити як це буде. Сумка звичайна жіноча, але зроблена саквояжем ( відрізала збоку шматок тканини, щоб йому був обзор). Важка, правда. Люди з села везуть сумки з їжею, а я - з котом :rolleyes:
Наділа на нього ошийник. Взагалі уваги не звернув. До речі, кігті теж без проблем підрізала. Вуха ще не пробувала чистити.

Лено, я ж подивилася на вихідних 3 сезон Позолоченого століття. Це ж знову не кінець!
Вчора дивилася Чисто англійські вбивства. Поки що норм пішло, хз як далі. Він все-таки не захоплюючий. Але зараз мені треба щось спокійне :)

А я сьогодні вирішила дати корма на полудник не ложку з гіркою, а ложку з ГІРКОЮ. Ну і що... як результат відрижка - переїв. Так що годувати скільки "хоче" точно не варіант. Так він ще й кричав, щоб дала риби. Нанюхав, що я її їла, оббіг всю кухню, обіймав відро для сміття (а я його тепер накриваю), і навіть намагався жувати пакетик з-під цукерок (не знаю, може запах залишився з моїх рук). І облизував мої штани.
А у мене новий варіант імені. Можливо, він буде Рекс :ги:
Тірекс, скорочено - Тіря.

Назад
Зверху Знизу