Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Подруга попросила написати для начальниці поздоровлення у формі пиріжків. Ще й треба було рос., а мені, як виявилося, вже нею складно віршувати.
Але написала. Надіслала. Вона через якийсь час дзвонить і каже: мені ісе сподобалося, але я трошки підправила. І читає. Вона переписала так, щоб були рими і дуже неякісні рими - майже всі дієслівні. Рядки нецікаві, ритм не те, що кульгає, а місцями взагалі подох.
І питає: ну як тобі? Я чесно їй відповіла. Але вона все одно вирішила залишити свій варіант :)

Я зненацька зрозуміла, що зараз лише початок десятої, а кіт дрихне. А шо буде вночі? Полізла його будити, кажу: виходь гратися. А він каже: не хочу 😬

Назву Гострий Кіготь
IMG_20250927_214329.webp

Я його таки розбудила. Погрався і знову намилився в коробку. А я відволікаю :-)

Лено, це якесь нічне жахіття. Він не любить цей м'ячик, бо його ніяк вкусити і кігті не встромиш. Я щойно обмотала м'ячик паском (а пасок він, до речі, любить - з протилежних причин, але в комплекті зі мною) і тримала у повітрі. Мати Василева, я страшнішого коті у житті не бачила!
Він же нарешті дорвався до м'ячика, який вже можна кусати і дряпати! Як той пасок вижив - незрозуміло :-)
Відео зняла. Може з роботи закину. Хоча на відео не так страшно :)

Мебіус, Персей, Ірис, Піксель, Артеміс, Джонсі, Фелікс.

Назад
Зверху Знизу