Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
У нас навколо будинку сьогодні робили асфальт. От прямо впритул. Люди добрі, хіба можна таке у війну робити! Гуркіт такий! Я кілька разів думала, що в нас летить ракета. Кіт заховався в диван.
І воно ж звук не одноманітний, а такий по нарастаючій, наче летить щось, і капець який гучний. Стіни дрижали. Вони тим асфальтом і будинок нам розвалять, він же і так з тріщинами, так ще й тремтить 🤯
І вже ж наче знаю що то таке, але хвилин 10 перерва, кіт виліз з дивану, а тут знову як загуркоче! Мене аж підірвало з місця. Дивлюсь - кота теж нема. Та трясця на вас, хто оце зараз таке придумав робити! 🤬

Яки є варіанти? Ні, не так - яке ім'я ти хочеш?:)
Яке хотілося, я вже тут колись писала, але під ті умови нічого не знайшлося.
Перед тим як взяла кота, було три варіанти, але жодне не подобається так що б на 100%.
Макс - Масік
Таїсій - Тасік
Скай-Скайчик

А зараз хочеться щось таке, що б підходило по кольору. Мені здається, що має бути слово, але я його не можу відшукати. Щось пов'язане з природою, якийсь Камиш чи щось таке осіннє, колір пожухлої трави...
А може і зовсім інше, хз 🙄

Я б назвала Серпень, думаю, що воно у серпні народилося, але нема красивого зменшувального. Не серпик же :-)

Я хочу цукерку, але на мені спить кіт. Рятуйте! 😬

• Це смішно!
Реакції: E.N
Перед тим як взяла кота, було три варіанти, але жодне не подобається так що б на 100%.
Макс - Масік
Таїсій - Тасік
Скай-Скайчик

А зараз хочеться щось таке, що б підходило по кольору. Мені здається, що має бути слово, але я його не можу відшукати. Щось пов'язане з природою, якийсь Камиш чи щось таке осіннє, колір пожухлої трави...
Тайс.

Макс - Масік
Таїсій - Тасік
Скай-Скайчик

Тай:)

Тайсон. Ні, не подобається.

За останні дні грозилася назвати його Кинджал, Бармалей і Шурхіт.
чому ні? В мене була киця Чучундра, вона ж Чуня)))
Але я мав на увазі Тайс - тайське походження.

Ех, такий кадр не встигла зняти! Кіт заліз в кладовку, почав нявкати на пакети, які висять вгорі і він їх не достане, хотів залізти по поперечній дерев'яній планці і повис на ній, тримаючись передніми лапами. Як над прірвою :-)

Мені треба красиве ім'я. Ніяких мусиків-пусиків.

Нещодавно був варіант Красунчик, але так звали чорну коняку в кіно, і в мене тільки такі асоціації. Хоча красунчиком я його називаю час від часу :)
P.S. Нарешті він заліз в коробку і залишив мене в спокої :-)

Назад
Зверху Знизу