Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Зважила ложку корму. Щоправда вагами звичайними - одні на ринку контрольні, а інші в супермакеті. На них похибка мабуть 5-10 гр. Але обоє показали однаковий результат - у столовій ложці з гіркою 15 гр корму. Отже останніми днями я його трохи не догодовувала.
А ще я замовила на олх автоматичну годівницю.
Ще сьогодні в мене виникло питання - а навіщо мені потрібен був кіт? Сама не розумію. Позивних емоцій поки що 1%, саме напруження. Ну хіба що нудитися нема коли.
Через кота ніяк не могла поїхати до масажистки, щоб диски поставила, бо після роботи мчу годувати кота. Сьогодні вона мені написала, що є вільне місце на сьогодні, а я не побачила, бо весь ранок знов-таки була зайнята справами, пов'язаними з котом. Так засмутилася, ледь не до сліз!
А ще через нього розбила плафон.
Щось день сьогодні... Сподіваюся хоча б покупка буде вдалою. Хоча я вже всього очікую.

Він знову забирав у мене грушу. Хоча погодувала нормально - шлунок випирає збоку. Питала в лікарні - сказали, що це шлунок :)

Він знову забирав у мене грушу. Хоча погодувала нормально - шлунок випирає збоку. Питала в лікарні - сказали, що це шлунок :)
У котів бувають дивні харчові забаганки. Хтось кукурудзу лопає, хтось огірки хом'ячить. Може і з грушею таке

У котів бувають дивні харчові забаганки. Хтось кукурудзу лопає, хтось огірки хом'ячить. Може і з грушею таке
А ще ж вчора була картопля і баклажан :-)
Він звик вважати, що голодний і ладен їсти усе, хоч насправді наїжений.

Останнє редагування:
А ще ж вчора була картопля і баклажан :-)
Він звик вважати, що голодний і ладен їсти усе, хто насправді наїжений.
І таке є. У мене сьогодні кулінарний день - от поки вертілася на кухні ці морди весь час щось чавкали :D

А ще він пукає в кімнаті і смердить :плачу:
Це означає, що кишечник ще не в порядку. Ми нашу кицю від глистів колись лікували - потрібно було кілька раз проходити курс лікування. А у Ксюши, яку взяли з вулиці у 2022-му, розлад кишечнику півроку десь переслідував. Дружина давала активоване вугілля, та Лаперамід, коли було зовсім погано, у відповідних дозах звичайно.

Це означає, що кишечник ще не в порядку. Ми нашу кицю від глистів колись лікували - потрібно було кілька раз проходити курс лікування. А у Ксюши, яку взяли з вулиці у 2022-му, розлад кишечнику півроку десь переслідував. Дружина давала активоване вугілля, та Лаперамід, коли було зовсім погано, у відповідних дозах звичайно.
Активоване вугілля даю. Але ще й антибіотики завтра останній день, вони теж можуть впливати.

Ми нашу кицю від глистів колись лікували - потрібно було кілька раз проходити курс лікування
Так, раз на місяць сказали від глистів лікувати. І якщо какашки вонючі, то це глисти. А воно ж капець яке :рл:

Мені здається, що він дурний. Весь час намагається полювати на мої руки та ноги, хоча я то кричу на нього, то водою бризкаю, але він продовжує це робити, хоча я навіть не рухаюся.
Щойно вчепився мені в ногу і улетів. Та не думаю, що до нього дійде.

IMG-a0349a9759abd63a1b8e00c5ac4a637d-V.webp

У мене по квартири стрибає якесь ненажерливе мишаче кенгуру :D
А моє кенгуру змерзло, тож трохи пострибає - і ховається в ліжко :-) Зараз навіть у будиночок влізло.

Назад
Зверху Знизу