Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Мені не подобається, що він весь час кричить. А головне, що я не знаю чому, тож не знаю чи сварити його.
Ну ви уявіть, він в мене еа колінах, я його знімаю і встаю, і він починає кричати. Потім лягає далі спати.
Повертаюся, ложу його знову на коліна, беру телефон, і він знову кричить, бо я його не гладжу :незнаю:
Ну це капець - волає весь час.

А якщо сварити, замовчить?

Може він любить побалакати? Ну от як Гаррі. Хоча Гарі став нав'язливим говоруном тільки з віком
Генрі, взагалі був мовчазний
А малеча Орі голосу майже не має. Муркотить дуже голосно. А "няв" - у нього не виходить. Тобто виходить якийсь писк чи трель, майже не чутно. Чи взагалі відкриває пащу, плям та й все

А якщо сварити, замовчить?
Ні. Він же за цей час звик, що тільки він занявкає, я починаю навколо нього бігати, бо хвора ж тваринка.
Може він любить побалакати? Ну от як Гаррі.
Тайські говоруни :угу: Але цей не балакає, а волає. І хоче, щоб я весь час приділяла йому.

Я починала дивитися і покинула. Спробую ще раз :)
Я з задоволенням дивилася фєнтезі ,, Ван Піс,,
_20251009_195708.webp

,,Нещадні пірати правлять океанами та морями, але тільки найвправніші та найуспішніші мають можливість вирушити на пошуки таємничого скарбу, відомого як «Ван піс», який раніше належав легендарному морському розбійнику — Золотому Роджеру. Через кілька років після смерті Золотого Роджера юний і цілеспрямований Монкі Д. Луффі прагне першим знайти «Ван піс», щоб згодом здобути неофіційний титул Короля піратів. Коли молодий Монкі наважується на пригоду, він оточує себе різношерстими піратами, включаючи юнгу Кобі та злодія Намі, і вирушає на пошуки скарбу, вірячи, що йому посміхнеться успіх.,,(с)
Уcі герої зі здібностями, незвичними..?

Мені не подобається, що він весь час кричить. А головне, що я не знаю чому, тож не знаю чи сварити його.
Ну ви уявіть, він в мене еа колінах, я його знімаю і встаю, і він починає кричати. Потім лягає далі спати.
Повертаюся, ложу його знову на коліна, беру телефон, і він знову кричить, бо я його не гладжу :незнаю:
Ну це капець - волає весь час.
Не кричить, а розмовляє.

Здається, образився, що їсти на ніч не даю. Поки ховала комп (мені тепер доводиться кожен вечір його ховати, а потім діставати, це ціла справа :рл: ) десь дівся кіт. Дивлюся, а він лежить у кухні на ганчірці, якою витираю підлогу, якщо бризки. Я до нього заговорила, він сказав "ньор", і далі лежить. Потім пішов за мною в кімнату і почав просити їсти, а як не дала, і пригрозила пшикалкою, знову вернувся на ганчірку :-)
Стала готуватися сну, прийшов і сів на стілець, на якому ніколи просто так не сидів, лише стрибав, бо то частина ігрового майданчику.
Мабуть я його втомила, бо ми дуже інтенсивно грали. Зараз спить в ногах.
А мені вночі знову сусіди не дали виспатися, хотіла сьгодні раніше лягти, але вони і зараз волають як той кіт.

Останнє редагування:
Не ведися! У них здатність - прикидатися нещасними сиротами на ганчірочках(жорсткої підлозі, холодному вмивальнику/вибрати потрібне))! :D
Будиночок для сну вже не працює. Другу ніч спить в ногах. І намагається залізти зверху! Треба спробувати організувати йому лежанку. Я не можу, коли щось на ногах лежить. І навіть коли поряд, то натягується ковдра, а це дуже дратує, я звикла бути укутана з усіх боків. Ну, може якщо затоплять (якщо взимку буде опалення), то тоді він на мене не лізтиме :-)

Будиночок для сну вже не працює. Другу ніч спить в ногах. І намагається залізти зверху! Треба спробувати організувати йому лежанку. Я не можу, коли щось на ногах лежить. І навіть коли поряд, то натягується ковдра, а це дуже дратує, я звикла бути укутана з усіх боків. Ну, може якщо затоплять (якщо взимку буде опалення), то тоді він на мене не лізтиме :-)
У мене вибрав собі місце на комоді, поряд з ліжком. Прийшлося звити там гніздо з байкової сорочці:) Але може і у ліжку спати, приходиться ковдру з себе акуратно знімати - бо якщо сильно тряхнути - кіцюн може улетіти, бо ще легкий:)

Лізтиме. Він відчуває де тепло. Наша Настя взагалі на голові у дружини спить фактично.

Яку чудову забавку знайшов кицик у сміттєвому відрі :-) Свіже лушпиння з картоплі. Витяг лушпинку, яка закрутилася в колечко і вже хвилин 40 грається з нею :-) І кусати їх добре - зуби вгризаються чудово, і котиться вона, і маленька - зручна :-)

P.S. Схоже, він її щойно зхом'ячив - звуки були характерні, а зараз поліз у відро за новою.
P.P.S. Це лушпиння не з картоплі, а з баклажана. Невже аж такий голодний? Чи вітамінів не вистачає...

Сховала відро і він тепер волає. Мабуть таки голодний.
Годину тому дала ложку сухого корму :rolleyes:

Яку чудову забавку знайшов кицик у сміттєвому відрі :-) Свіже лушпиння з картоплі. Витяг лушпинку, яка закрутилася в колечко і вже хвилин 40 грається з нею :-) І кусати їх добре - зуби вгризаються чудово, і котиться вона, і маленька - зручна :-)

P.S. Схоже, він її щойно зхом'ячив - звуки були характерні, а зараз поліз у відро за новою.
P.P.S. Це лушпиння не з картоплі, а з баклажана. Невже аж такий голодний? Чи вітамінів не вистачає...
Сховала відро і він тепер волає. Мабуть таки голодний.
Годину тому дала ложку сухого корму :rolleyes:
Я він дуже худенький?

Назад
Зверху Знизу