Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Лено, а що там твоє кошенятко? Це тільки в мене пригоди?
photo_2025-09-23_15-13-32.webp

Кошеня засвоїлося, привикло і ми до нього також:) Без пригод:)

У мене зараз м'ячики, бантики, мотузки з вузликами де попало. Носить з собою:D
А я його опів на одинадцяту нагодувала, розважила і уложила спати. Потім тихенько поставила корм, щоб не вставати о п'ятій ранку. Чую - шось шелестить :-) Злопав. Хоча ж не голодний. А я думала, що втомлю його іграми і він спатиме. В результаті втомилася сама, ще й лягла пізно.

трохи розбавлю котиків)
Так, читати тепер ніколи. І не висипляюся.

У мене проблема, що він вдень голодний. Спробувала залишити їжу, то така ж історія, як і вночі - одразу почав їсти. Сподівалася, шо якщо буде не дуже смачне - просто варена гречка полита юшкою від корму - то воно його на ситий шлунок не зацікавить, але... Трошки приховала на висоті - одразу не побачить, може знайде не дуже швидко.
Тижня через три можна так часто і не годувати, але як їх пережити? Зарано я на підробіток пішла.

Останнє редагування:
У мене зараз м'ячики, бантики, мотузки з вузликами де попало. Носить з собою:D
Лено, а він тебе за руки не хапає, не дряпає?
Бо це ж капець, нявчить щоб погладила, починаю гладити, він через пару рухів починає гратися і хапати лапами.
Вчора вже намагався нападати на ноги. Налякала водою, він трохи охолов, але не дуже, підходить тепер обережно, а не наскакує :-)

Так, читати тепер ніколи. І не висипляюся.
У мене проблема, що він вдень голодний. Спробувала залишити їжу, то така ж історія, як і вночі - одразу почав їсти. Сподівалася, шо якщо буде не дуже смачне - просто варена гречка полита юшкою від корму - то воно його на ситий шлунок не зацікавить, але... Трошки приховала на висоті - одразу не побачить, може знайде не дуже швидко.
Тижня через три можна так часто і ге годувати, але як їх пережити? Зарано я на підробіток пішла.
То він зараз молотить як не в себе, бо вважає що можє хтось з'їсти. Як зрозуміє, що ні яки хтосі на його їжу не спокушаються почне залишати. Про "не побачить" - він не тільки бачить, він ще і нюхає:)
Ходи спокійно на роботу - все з вами буде добре:)

Лено, а він тебе за руки не хапає, не дряпає?
Ні. Рука кормяща це не забавка. Рукою не граю. Тільки іграшками. Починає хапати - всунь йому якусь іграшку в лапи, нехай її дряпає. Він в тебе малий - може пазури ще погано контролювати

Про "не побачить" - він не тільки бачить, він ще і нюхає
Ну якщо голодний не буде, то зразу може не нанюхає, на це й розрахунок :)
То він зараз молотить як не в себе, бо вважає що можє хтось з'їсти
Та йому ж шкідливо, в нього ж і так розлад травлення, а тут он скільки їжі - навантаження.
Починає хапати - всунь йому якусь іграшку в лапи, нехай її дряпає. Він в тебе малий - може пазури ще погано контролювати
Я так і роблю :угу: Та йому, бач, цікавіше з живою рукою, ніж з іграшками. А твій з Гаррі грає?
Загалом невідомо ж скільки йому, може вже і два через кілька днів буде :незнаю: Просто він худий. Важить кіло, вчора важила.

Останнє редагування:
Ну якщо голодний не буде, то зразу може не нанюхає, на це й розрахунок :)

Та йому ж шкідливо, в нього ж і так розлад травлення, а тут он скільки їжі - навантаження.

Я так і роблю :угу: Та йому, бач, цікавіше з живою рукою, ніж з іграшками. А твій з Гаррі грає?
Загалом невідомо ж скільки йому, може вже і два через кілька днів буде :незнаю: Просто він худий. Важить кіло, вчора важила.
В чому розлад? На горшик він ходе регулярно, я так зрозуміла.
З Гарі грає. Бесогонять, я б так сказала:) Ото зараз вимоталися і сплять. Гарі буде спати до вечора:)
Кіло - ну нормальна вага. Чи в нього ребра та крестці сторчать? На фото не схоже:) Вагу набере поступово

Останнє редагування:
Тоді нічого страшного, якщо він трохи недоїсть
Якщо загалом недоїсть, то нічого. Але 8 год між їжею- це багато. Але нічого тут не зробиш, автогодівницю купувати не буду, хоча це ідеальний варіант.

Кіт живий і приховану гречку не з'їв, значить так і робитиму. Якщо вже зовсім з голоду вмиратиме, то з'їсть.
Бо я оце кожен день біжу з роботи і очікую знайти напівпритомного :-)

Назад
Зверху Знизу