Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Вітаю вас! Гарненьке! 😻
Отак поки я ще збираюся, а ви вже завели 👍
Та якось так склалося:) Доречи, ти колись тут постила сумку для тваринок, таку через плече. Мені вона показалася тоді ненадійною. Але вчора в крамніці бачила таку у жіночці - в неї був песик маленький. Тваринці було зручно. Але на мій погляд крупному коту було б тіснувато:)

Останнє редагування:
Знайомтеся, це Орі, і схоже він у нас живе:кіт:

photo_2025-09-15_11-20-49 (2).webp
Вітаю. А я все ніяк не вмовлю кохану на другу кицю.
😒😒😒

Та якось так склалося:) Доречи, ти колись тут постила сумку для тваринок, таку через плече. Мені вона показалася тоді ненадійною. Але вчора в крамніці бачила таку у жіночці - в неї був песик маленький. Тваринці було зручно. Але на мій погляд крупному коту було б тіснувато:)
Сумка ж може бути і велика. Але я планувала ******** свою стару і спробувати що з того буде ))

Я вже майже завела кота, але від сьогодні пішла на додаткову роботу і буду приходити пізніше. І як же він сам цілий день вдома сидітиме? :плачу:
Тобто не зовсім "майже завела", бо чекаю коли підростуть і мені скажуть чи є там котик, бо хочу хлопчика. А так забирати можна хоч зараз.

Я вже майже завела кота, але від сьогодні пішла на додаткову роботу і буду приходити пізніше. І як же він сам цілий день вдома сидітиме? :плачу:
Тобто не зовсім "майже завела", бо чекаю коли підростуть і мені скажуть чи є там котик, бо хочу хлопчика. А так забирати можна хоч зараз.
Якщо вони такі мали що незрозуміло хто хлопчик, а хто дівчинка то треба щоб підросли, та хоча б їли самі

Це не суттєво, бо поряд з моєю основною роботою. Просто кілька зайвих годин.
Якщо вони такі мали що незрозуміло хто хлопчик, а хто дівчинка то треба щоб підросли, та хоча б їли самі
Та вже зрозуміло має бути, вже близько 2-х місяців, просто власниці треба злазити на горище і подивитися, сказала, щоб я нагадала, бо забуде. А я не нагадую, бо хочу щоб ще підросли.

Уже така погода, що я почала мерзнути квартирі. Обіймаю каструлю з кашею :-)
P.S. Сусіди зверху - придурки. Це не до погоди, а просто емоції на вечір.

Уже така погода, що я почала мерзнути квартирі. Обіймаю каструлю з кашею :-)
P.S. Сусіди зверху - придурки. Це не до погоди, а просто емоції на вечір.
А у мене з одного боку квартири днем тепло, а з іншого вже позакривала вікна. Кашу не варила - поклала собі другу ковдру:D

Як справи у малого хлопця? 😊
Тільки що намагався спіймати товстого Гаррі вистрибнув з за штори:D
Їдять вже поряд. Іноді ще гне спинку, але він і коли м'ячик ганяє її гне:)
Взагалі такий "людиноорінтований" Бігає за мною хвостиком.
Старший Гаррі став більше рухатися:)

Побачила на олх однакове фото у двох різних оголошеннях. Міста різні. Ціни теж, в одном кошеня коштує 100 грн., а в іншому 2000.
І мабуть шахраї ті що за 2000. Бо там купа різних фото, на різних фонах. А за 100 одне кошеня, але його фоток багато.

Ще одне оголошення, яке мене дуже здивувало. Явно британське кошеня. Подивилася фотки, там і батьки британці, то вже ніяких сумнівів. Ну, що їх продають як сіамських, я вже не дивуюся, але мене дивує ціна. 14000! І вистачає ж у людей совісті продавати за такі гроші і дурити щодо породи. Причому в неї є і інше оголошення, там кошеня іншого забарвлення і написано британець.

А, ще прикол! Десь в оголошеннях траплялося "окрас - невська маскарадна, порода - сіамська"
:іржач:

Назад
Зверху Знизу