Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго ранку! Нам добра:кава:

536276236_2554024801613159_6222924304308763789_n.webp

Вчора зустрічалася з подругою. (не з той, яка з мишею:), з іншою) Вирішили скористатися теплим днем, схопити ще трохи літа. Вдалося. Побачилися, погуляли - гарні у гарному місті. Крапелька "як раніше"... Яки ж ми всі втомлені, як же ми всі хочемо нормального життя. Тримаємося

Останнє редагування:
Сьогодні був чудовий день... Сусіди не шуміли і я нарешті виспалася, неспішно, без напрягу, займалася хатніми справами. Пофарбувала волосся, повишивала, напекла млинців. Але ж не може бути все ідеально :-) Пішла виносити сміття і вирішила й води заразом набрати, хоча ще не закінчилася. Автомат з'їв гроші, води не дав :rolleyes:

Сьогодні був чудовий день... Сусіди не шуміли і я нарешті виспалася, неспішно, без напрягу, займалася хатніми справами. Пофарбувала волосся, повишивала, напекла млинців. Але ж не може бути все ідеально :-) Пішла виносити сміття і вирішила й води заразом набрати, хоча ще не закінчилася. Автомат з'їв гроші, води не дав :rolleyes:
В таких випадках завжди кажу -"Дякую тобі, Боже, що взяв грошима!" :)

Можливо, варто перейти на безготівковий розрахунок?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Можливо, варто перейти на безготівковий розрахунок?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Та ще не дійшла до такого. Через кюар код мені здається довго, не люблю я кнопки натискати. Ну і купувала не Роганську. Там ще можна картку купити, щоб через неї розраховуватися, коротше, морока. Але оце таке з грошима в мене вперше в цьому автоматі. Мабуть тому що вечір неділі, забили монетами весь автомат :-)

Пішов на веселку мій кіт Генрі... Був з нами 16 років та 1 місяц

photo_2024-09-17_20-10-29.webp
Співчуваю від усього серця....
Прожив життя з доброю родиною, його любили та нянькали, як королевича, він був щасливим котом.
Він пам'ятає усе , гуляючі у кошачому раю.

Мабуть мій організм відчуває осінь - я весь час хочу їсти. Думає, що треба запасатися жиром :rolleyes:

Назад
Зверху Знизу