Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ранку з добром:кава:

541891651_24619024984396961_3483283909613339988_n.webp

Доброго ранку, хочу анонсувати екранізацію детективного бестселера Річарда Османа
, Клуб вбивст по четвергах,
2025. Рейтінг добрий.
Актори зіркові, але вже старенькі. Пансіонат для багатої старечі, казкові інтер'єри і розгадування старих вбивств. І тут нове і реальне.
Це фільм. Не серіал. По першій книзі.
В ролях:Гелен Міррен, Пірс Броснан, Бен Кінґслі, Селія Імрі, Девід Теннант, Джонатан Прайс.
_20250909_104241.webp

• Це лайк!
Реакції: E.N
:(
Вдалося вплинути? Чи бубоніли "А що ми? То не ми, хиба ми дурні?"
Стара пісня: вибачте, будемо намагатися тихіше.
Чую, почали столи прибирати і по куткам розходитися. Але сьогодні горлали вже о 7-й ранку. Ну що це за люди, що не можуть розмовляти нормальним голосом, обов'язково треба волати.

Доброго ранку, хочу анонсувати екранізацію детективного бестселера Річарда Османа
, Клуб вбивст по четвергах,
2025. Рейтінг добрий.
Актори зіркові, але вже старенькі. Пансіонат для багатої старечі, казкові інтер'єри і розгадування старих вбивств. І тут нове і реальне.
Це фільм. Не серіал. По першій книзі.
В ролях:Гелен Міррен, Пірс Броснан, Бен Кінґслі, Селія Імрі, Девід Теннант, Джонатан Прайс.
_20250909_104241.webp
О, я до нього вже придивлялася! Але все ніяк не додивлюся про ветеринарів, хоча він дуже милий:) Бо влізла в перегляд німецького ****о комедійного серіала про поліціанта Франца Оберхофера:D

Оце думаю: а як же залишати самого мале кошеня на 7 годин? Йому ж і їсти часто треба (ну хай насипатиму багато корму), і взагалі товариство і нагляд... :rolleyes:

Оце думаю: а як же залишати самого мале кошеня на 7 годин? Йому ж і їсти часто треба (ну хай насипатиму багато корму), і взагалі товариство і нагляд... :rolleyes:
Та залишаєш, та й все. Треба щоб вода, їжа та горщик був у доступі.. Це кіт - він більшу частку цього часу буде спати

Та залишаєш, та й все. Треба щоб вода, їжа та горщик був у доступі.. Це кіт - він більшу частку цього часу буде спати
Я ж про кошеня, а не про кота. Його й годувати треба 5 разів (так пишуть на сайті роял канін ))

Я ж про кошеня, а не про кота. Його й годувати треба 5 разів (так пишуть на сайті роял канін ))
І я про кошеня:) Дала їжи як уходиш, залишила з розрахунку на два раза і все. Їх (роял канін та інши проплани), якщо слухати, то взагалі не зрозуміло як сімейство котячих без них вижило:)

Назад
Зверху Знизу