Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ми узяли його коли донька була чи в першому класі, чи в другому , а пішов він на ,,веселку,, коли вона вже в інституті диплом захистила....

• :(
Реакції: E.N
Тобто закрепу немає:)
Ну, наче трохи є :незнаю: То ж в лотку він попісяв і зробив курганчик.
Тепер Дзеркалля виключно про кошачий туалет )) Сподіваюся ненадовго.
Оце навчила на свою голову гратися, так він тепер і мою руку хоче ловити. А то ж два дні бери його, роби що хочеш - взагалі кігті не випускав. А тепер навчився :-)

Ну що можу казати, зараз в мене кішка, де поставили лоток, там і стоїть.
А коли був кіт, Кузьма, то лотків було три...Один, на балконі, другий у ванній, и двері не зачиняли, коли там не милися, а третій у прихожій. Усі місця кіт обрав сам, і робив там оте саме. Здалися, і поставили лотки на ті місця...?
Педагог котячий я ніякий...
Чесно кажучи, навіть не знаю як таке можна витримати.
Лено, ти питала чому того рудого красеня зі щепленнями віддають, а от може по такій же причині. Як почав на ліжко пісяти - і що ти йому зробиш.
Я оце радію, що мій поки що закритий, бо було б мабуть і в кімнаті таке. Завтра робитиму обробку і випускатиму. То мабуть треба підлогу з хлоркою помити, щоб йому туди не хотілося. Так він і ліжко може обрати. Сподіваюся, що такого не буде.
А загалом читала, що маленьким треба багато наповнювача, бо вони люблять гребти. Це виходить, що дорослі вже не так?

А Мурзієта виглядає цілком вихованої:)

Мені здається всім треба завести по другому коту:D
Лено, я з одним не знаю що робити. Оце нарешті не стоїть питання чим зайнятися, щоб після їжі не лежати. Бо і їсти ніколи. Це я зараз серйозно.

треба підлогу з хлоркою помити, щоб йому туди не хотілося.
Доречи, Генрі дурів від запаху хлорки, ну як від валер'янки коти. По полу міг кататися, викручиватися. Вибирала засоби без цього запаху:)

Вже дряпнув. Навчила на свою голову. Треба було трохи почекати, бо завтра планую купати. Ото б було миле кошеня, а тепер буде чортеня.
Підготовлювала його сьогодні - з водою знайомила. Налила в тацю води, положила в центр фантик, на нього кубик корму. І котусику довелося лізти передніми лапами в воду. Не сподобалося, але хоч зрозумів що воно таке :-)
До речі, воду вже пив сам сьогодні. І з купальної таці теж :-)

:)

Вкладення

• IMG_20250923_212030~2.webp
    IMG_20250923_212030~2.webp
    2.1 MБ · Перегляди: 23
Останнє редагування:
Лено, а що там твоє кошенятко? Це тільки в мене пригоди?

У мене зараз м'ячики, бантики, мотузки з вузликами де попало. Носить з собою:D
А я його опів на одинадцяту нагодувала, розважила і уложила спати. Потім тихенько поставила корм, щоб не вставати о п'ятій ранку. Чую - шось шелестить :-) Злопав. Хоча ж не голодний. А я думала, що втомлю його іграми і він спатиме. В результаті втомилася сама, ще й лягла пізно.

Назад
Зверху Знизу