Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А Мурзієта виглядає цілком вихованоїПедагог котячий я ніякий...

Ну, наче трохи єТобто закрепу немає![]()
То ж в лотку він попісяв і зробив курганчик. 
Чесно кажучи, навіть не знаю як таке можна витримати.Ну що можу казати, зараз в мене кішка, де поставили лоток, там і стоїть.
А коли був кіт, Кузьма, то лотків було три...Один, на балконі, другий у ванній, и двері не зачиняли, коли там не милися, а третій у прихожій. Усі місця кіт обрав сам, і робив там оте саме. Здалися, і поставили лотки на ті місця...?
Педагог котячий я ніякий...
І він не мітив?Мій був не стерілізований.
Лено, я з одним не знаю що робити. Оце нарешті не стоїть питання чим зайнятися, щоб після їжі не лежати. Бо і їсти ніколи. Це я зараз серйозно.А Мурзієта виглядає цілком вихованої
Мені здається всім треба завести по другому коту![]()
Дорослий може вийти з лотка і демонстративно не закопати. Типу "іди раб, прибирай"Це виходить, що дорослі вже не так?

Доречи, Генрі дурів від запаху хлорки, ну як від валер'янки коти. По полу міг кататися, викручиватися. Вибирала засоби без цього запахутреба підлогу з хлоркою помити, щоб йому туди не хотілося.

Який красунчик! Мурзік прямо)))
Який такий Мурзік?Який красунчик! Мурзік прямо)))

Ну мордочка наче замурзався десь.Який такий Мурзік?![]()
У мене зараз м'ячики, бантики, мотузки з вузликами де попало. Носить з собоюЗдається, він вже вивчив слова "де м'ячик?" Принаймні спрацювало три рази ))

А я його опів на одинадцяту нагодувала, розважила і уложила спати. Потім тихенько поставила корм, щоб не вставати о п'ятій ранку. Чую - шось шелеститьУ мене зараз м'ячики, бантики, мотузки з вузликами де попало. Носить з собою![]()
Злопав. Хоча ж не голодний. А я думала, що втомлю його іграми і він спатиме. В результаті втомилася сама, ще й лягла пізно.