Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Все, давай вірш про кота і на тому до побачення :-)
Шершава лапка на підлозі бродить,
Котик мій грає, його ігри не сходять.
На сонці лежить, мов король у прощі,
Забув про все, навіть про спочин.

О, кіт мій, ти – майстер мрії,
В твоїх очах – глибина всієї ніті.
Поки ми тут, бродим по світу,
Твоя мудрість на нас, як завжди, з неба летить!

До побачення, хай щастить,
Котик залишить слід у душі, як свято на світі!

Почитала про ****** у тварин, і мені вже не хочеться брати те кошеня. Звісно, якщо взяти деінде, або з вулиці, то може бути така ж ситуація, тим більше, що захворювання часто проявляються через покоління, але ж зараз я точно знаю, що така ситуація є. От краще б то був якийсь дворовий кіт. Хоча не факт. Я лише нещодавно дізналася, що різні породи не можна схрещувати з тієї ж причини. Думала, що коти усі генетично сумісні, ну крім близьких родичів. Хоча можливо це стосується саме породистих, а якщо безпородні, то й можна змішувати з породистими...

Подивіться якого красунчика віддають. На жаль, у Києві. З паспортом, щепленнями...

Screenshot_20250918-222912.webp

А загалом як подивитися на ОЛХ - скільки покинутих тварин, це ж просто капець. Вважаю, що місто має за свій рахунок безкоштовно стерилізувати усіх бажаючих.

Пишуть, що виїжджають, але ж ми розуміємо, що причин може бути купа.
До речі, на Салтівці схожий і теж щеплений. Але він звичайний смугастий рудий. Я подивилася оголошення цієї людини, то вона схоже бездомним робить щеплення, а потім віддає.

А загалом як подивитися на ОЛХ - скільки покинутих тварин, це ж просто капець. Вважаю, що місто має за свій рахунок безкоштовно стерилізувати усіх бажаючих.
У деяких клиниках є програми для стерилізації безпритульних тваринок, тваринок пенсіонерів, безкоштовні або льготні. Але у деяких людей в голові полова накшталт "кішки треба народити для здоров'я" тощо. А потім коробки з кошенятами/цуценятами під дверима офісів. Ну от, як моєму другу пидкинулі під майстерню. Чисті, вгодовані кошенята, одного віку, схожій масті. Зрозуміло що від хатній кішки. Распихівал всім кому міг, одного собі залишив, але одне таки потрапило у приют

У деяких клиниках є програми для стерилізації безпритульних тваринок, тваринок пенсіонерів, безкоштовні або льготні.
Вони бувають рідко. Може для реклами, може для практики... Я минулого року шукала для співробітниці, знайшла тел., вона подзвонила, сказали, що то давно було. А добре було б, якби на постійній основі і для всіх. Спочатку був би наплив, а потім вже рівномірно розподілялися б. Звісно, клінікам це невигідно, якщо стерилізація близько 2000 грн, це їм скільки прибутку не прийде. Хоча все одно йтимуть, хто хоче вищого рівня обслуговування.

Лено, як твій маленький котик?
А я щойно усвідомила, що мені не підходить тайська порода. Їм же спілкуватися треба і вони дуже прив'язуються до господарів, а мене весь день нема. Йому ж сумно буде :( Треба брати соціопата 🙄

Лено, як твій маленький котик?
А я щойно усвідомила, що мені не підходить тайська порода. Їм же спілкуватися треба і вони дуже прив'язуються до господарів, а мене весь день нема. Йому ж сумно буде :( Треба брати соціопата 🙄
Тю. Всі коти соціопати:D Я не вірю в таку от прям буквальну відповідність опису породи. Всім живим притаманна індивідуальність :) Сіам може бути добряком, брітан відлюдником, орієнтал мовчуном. Ну або ще якісь комбінації.
З котиком все добре. Контакт з Гаррі налагоджено повністю, гоцають один за одним, сьогодні вже спали у одному ліжку. Кошенятко виявилося товариським, не шкідливим та охайним:) Апетит має добрий, дуже:)
Ось. Набігався та спить:)

photo_2025-09-20_13-01-35.webp

Лено, я забула - ти своїм щеплення робила? Я почитала про щеплення - якщо я з ним збираюся гуляти, то їх треба робити більше, ніж зазвичай. Це виходить весь час возити його на ті щеплення. У кота ж стрес від цього буде 🙄
Хоча коли вже гуляти, холода вже наступають. Поки заведу, привчу до себе, щеплення пороблю, то вже й зима буде.

Тайські кішки мають ласкавий характер, вони поступливі, швидко прив'язуються до господарів і навіть можуть привчитися виконувати команди, всупереч стереотипу про те, що кішки не піддаються дресируванню. Кошенята тайської кішки дуже активні, люблять грати й пізнавати щось нове, у порівнянні з іншими породами ці малюки сплять досить мало й дуже розумні.
Тайські кішки - досить «балакучі», тобто, люблять нявкати та муркотіти, спілкуючись із господарем. Взагалі, тайці практично не сидять на місці, і все життя проводять у русі, всупереч тому, що котам властиво багато спати. Вони сильно прив’язуються до своєї родини та люблять брати участь у всьому, що робить господар, іноді навіть у «наглядовій» ролі. Не дивуйтеся, якщо доведеться витягати лапи тайського кота з вашого напою або ванни.
Вони розумні, кмітливі та добре виражають свої емоції голосом. На відміну від багатьох котів, тайці легко адаптуються до подорожей, хоча часто надають перевагу пересуванню в авто без перенесення (що, звісно, небезпечно).
Ну, звісно, це стосується чистокровних, а з нашими - як пощастить ))

Останнє редагування:
Тю. Всі коти соціопати:D Я не вірю в таку от прям буквальну відповідність опису породи. Всім живим притаманна індивідуальність :) Сіам може бути добряком, брітан відлюдником, орієнтал мовчуном. Ну або ще якісь комбінації.
З котиком все добре. Контакт з Гаррі налагоджено повністю, гоцають один за одним, сьогодні вже спали у одному ліжку. Кошенятко виявилося товариським, не шкідливим та охайним:) Апетит має добрий, дуже:)
Ось. Набігався та спить:)

photo_2025-09-20_13-01-35.webp
Як же вам пощастило, що він вас знайшов :)

Назад
Зверху Знизу