Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
... з піцоюДоброго вечора! Ми
Ти спекла?... з піцою![]()
НіТи спекла?![]()
Тааак? А чого ти не спишь у таку годину?
А то в мене сусіди знову волали, і я ходила до них розбиратися. ******киТааак? А чого ти не спишь у таку годину?![]()
А то в мене сусіди знову волали, і я ходила до них розбиратися. ******ки![]()
Стара пісня: вибачте, будемо намагатися тихіше.
Вдалося вплинути? Чи бубоніли "А що ми? То не ми, хиба ми дурні?"
О, я до нього вже придивлялася! Але все ніяк не додивлюся про ветеринарів, хоча він дуже милийДоброго ранку, хочу анонсувати екранізацію детективного бестселера Річарда Османа
, Клуб вбивст по четвергах,
2025. Рейтінг добрий.
Актори зіркові, але вже старенькі. Пансіонат для багатої старечі, казкові інтер'єри і розгадування старих вбивств. І тут нове і реальне.
Це фільм. Не серіал. По першій книзі.
В ролях:Гелен Міррен, Пірс Броснан, Бен Кінґслі, Селія Імрі, Девід Теннант, Джонатан Прайс.
![]()
Та залишаєш, та й все. Треба щоб вода, їжа та горщик був у доступі.. Це кіт - він більшу частку цього часу буде спатиОце думаю: а як же залишати самого мале кошеня на 7 годин? Йому ж і їсти часто треба (ну хай насипатиму багато корму), і взагалі товариство і нагляд...![]()
Я ж про кошеня, а не про кота. Його й годувати треба 5 разів (так пишуть на сайті роял канін ))Та залишаєш, та й все. Треба щоб вода, їжа та горщик був у доступі.. Це кіт - він більшу частку цього часу буде спати
І я про кошеняЯ ж про кошеня, а не про кота. Його й годувати треба 5 разів (так пишуть на сайті роял канін ))