Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я придумала чудове ім'я для кота. Цьом :ги: Але для тайського воно, як на мене, не годиться. То для простого :)

Я оце дивлюся - стільки кошенят-дівчаток! Самі дівчатка! Може це знак, що скоро війна скінчиться? А що там з новонародженим людьми, хтось знає статистику?

Я придумала чудове ім'я для кота. Цьом :ги: Але для тайського воно, як на мене, не годиться. То для простого :)
А як виглядає тайске ім'я? Схоже на кітайскі? Ну як Си Лінь, чи Ван Хой Є?:) Може з цім "Цьом" так погратися "Цьом У Ніс" :)

На вулиці :,, Цьом, Цьом, Цьомику! Ну де ти ? Йди вже до мене!,, - ,, та я не вам , чоловіче , йдіть собі, куди йшли,, - може бути й таке. ?
Я жартую, але колись був у мене випадок у кондитерському. Цукерки були у продажі з назвою ,,Любімі,, ( перепрошую , але це було ще за радянських часів, назва на російській мові). Кажу продавчині, щоб зважила мені триста грамів ,,любімих,,. Вона мені - ,, тю, а звідки я знаю, які це у вас!,,. Я ошелешилась, кажу - так на ценніку назва така написана. Вона каже - та ви шо....новенька була продавчиня, ще не в курсі усього асортименту.

На вулиці :,, Цьом, Цьом, Цьомику! Ну де ти ? Йди вже до мене!,, - ,, та я не вам , чоловіче , йдіть собі, куди йшли,, - може бути й таке. ?
Я жартую, але колись був у мене випадок у кондитерському. Цукерки були у продажі з назвою ,,Любімі,, ( перепрошую , але це було ще за радянських часів, назва на російській мові). Кажу продавчині, щоб зважила мені триста грамів ,,любімих,,. Вона мені - ,, тю, а звідки я знаю, які це у вас!,,. Я ошелешилась, кажу - так на ценніку назва така написана. Вона каже - та ви шо....новенька була продавчиня, ще не в курсі усього асортименту.
Колись, коли ще касети з фільмами брали у прокат, я працівницю пункту видачі ошелешила запитанням "У вас є коханець?" Я мала на увазі фільм "Коханець"("Любовник" тоді) Але треба було бачити її очі і очі оточуючих:D

Останнє редагування:
Я колись шукав у прокаті фільм "Брудні принади" з Одрі Тоту. Так у Дитячому світі натомість запропонували фільми для дорослих :зуби:
Ми маємо завтра закінчити картоплю. Вже вся викопана, але не встигли усю позбирати, то буду вночі у вікно сторожувати, щоб не поцупили :-)
Ну як, не поцупили?
Ми теж викопали сьогодні.

Останнє редагування:
А як виглядає тайске ім'я? Схоже на кітайскі? Ну як Си Лінь, чи Ван Хой Є?:)
Ні, просто у мене такі асоціації. Тайський - це ж породистий кіт (хай навіть лише забарвленням), то хочеться ім'я не дуже простяцьке. Навіть не так. Хочеться, щоб ім'я відображало характер, яким я його уявляю. Цьом - прикольне ім'я, але для звичайого милого котика, від якого нічого особливо не очікуєш. Я наразі тримаю у загашнику ім'я Макс :-) Але це не остаточно :)
Хоча мені все ж таки дуже хотілося б і чорного бенгала. На олх віддають таке, від невідомого батька. Але то в іншому місті і дівчинка.

Все, придумала ім'я, яке пасує тайському. Аніс.
Хоча зменшувальне так собі.

****. Велично і майже по тайські

Доброго ранку! Нам добра:кава:

531573299_696509566735835_5593355356987722885_n.webp

Розчарувалася я в тайських котах з олх. Навіть ті, які продають по 5 тис., то не тайські. Що вже казати про безкоштовних чи впійманих на вулиці. Тобто мене влаштовує напівтайські, але ж якщо подивитися фото батьків, то батьки більш пухнасті, ніж треба. А я ж обрала тайську не лише через красу, а й через хутро, яке майже не линяє, через "говорливість", розумові здібності і бажання скрізь супроводжувати власника. А в результаті можна взяти таке, що має вигляд тайської, а там британець чи балінез :rolleyes:

З іншими породами таких складнощів нема. Якщо це британська, то її видно, навіть якщо напів. І зводять її теж з британським, не з мейкуном же. Принаймні якщо свідомо.
А забарвлення колор-пойнт є не тільки в тайської, а ще у 14 порід. Так власники ще й не знають про це. Зводять британську з невським, а продають кошенят як "сіамських" :рл:
:ганьба:

О, Гаррі кіт - "говорун" Дуже полюбляє поговорити "за життя", продекламувати вірші з виразом . Божечки, ліпше б мовчав. Особливо вранці:D
Наша Ксюша також любила побалакати. Так не вистачає ії.
Настя навіть розмовляє або безгучно, або ледь чутно.

Наша Ксюша також любила побалакати. Так не вистачає ії.
Настя навіть розмовляє або безгучно, або ледь чутно.
Так, дуже важко коли уходять...Генрі вже 16 років, і якось за останні пару місяців дуже здав...

Назад
Зверху Знизу