Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Сір, розкажи якусь історію часів твоєї молодості :-)

Біля мого будинку була колонка, де часто зупинялися далекобійники — набрати води. Пам'ятаю, як мене здивував один із них своїм питанням: "А цю воду можна пити?" Вже у Харкові, оселившись у студентському гуртожитку, я зрозумів, що у крані буває несмачна вода. І от, одного разу, сестра з подругою запитали, куди їде черговий далекобійник. Виявилося, що у Харків. Жартома попросили підкинути (відстань — 220 км, на хвилинку). І так, у чому були, без документів, без грошей, опинилися у мене в гостях. У гуртожиток без документів їх не пустили і я годував борщем навинос. А вночі, за допомогою пов'язаних покривал, затягував на другий поверх, бо на вікнах першого поверху були металеві решітки. Подруга була пишна дівчина в районі центнера, тому не сам — довелося просити колегу про допомогу. Коротше, було весело. А щоб не сумували вдень, поки передавали документи автобусом, навчив їх гри у шахи.

Доброго ранку! Ми будемо з добром! :україна:

537627849_24328092306861019_4115613394224824404_n.webp

Біля мого будинку була колонка, де часто зупинялися далекобійники — набрати води. Пам'ятаю, як мене здивував один із них своїм питанням: "А цю воду можна пити?" Вже у Харкові, оселившись у студентському гуртожитку, я зрозумів, що у крані буває несмачна вода. І от, одного разу, сестра з подругою запитали, куди їде черговий далекобійник. Виявилося, що у Харків. Жартома попросили підкинути (відстань — 220 км, на хвилинку). І так, у чому були, без документів, без грошей, опинилися у мене в гостях. У гуртожиток без документів їх не пустили і я годував борщем навинос. А вночі, за допомогою пов'язаних покривал, затягував на другий поверх, бо на вікнах першого поверху були металеві решітки. Подруга була пишна дівчина в районі центнера, тому не сам — довелося просити колегу про допомогу. Коротше, було весело. А щоб не сумували вдень, поки передавали документи автобусом, навчив їх гри у шахи.
Дякую, прикольна історія :-)

Зустріла в повісті про Ніро Вульфа, що він платить з/п Фріцу (повару), теодору - квітникарю, Арчі Гудвіну і Чарлі - прибиральнику. Навряд чи він прибирає на вулиці, то скоріш за все це і є людина, яка миє підлогу :-)

Лено, не розберу якої породи кішка колор пойнт у тебе на картинці ?

• Це смішно!
Реакції: E.N
Вчора до мене приїжджала подруга. Вирішили не сидіти вдома, а погуляти в парку, сходити до качок, перейнятися природою. Пішли. Стежку до качиного пляжу перегородив стовбур дерева, що впало. Ми перелізли і виявили що качок дуже багато, нас вони не бояться та залюбки готові прийняти учать в розмові, але через це дерево на галявині багато куп хмизу. І тут, з цього хмизу, вискакує миша...
Я ніколи не думала, що подруга вміє стрибати як молода лама та видавати ультразвук. Миша офігела і кинулася в річку топитися. Качки заткнулися і перестали пірнати, риби зібралися вийти на берег, а зверху зі страшним "кар" зірвалася ворона!
Але миша раптом топитися передумала і побігла назад. А в річку з підвиванням помчала топитися подруга. Я встигла схопити її за кофтинку. Миша шмигнула в зарості, але здається в останній момент покрутила пальцем біля скроні. І з іншого берега якийсь мужичок із вудкою дбайливо запитав - "Дівчата, все нормально?"
:D

Останнє редагування:
Їздила сьогодні на Барабан. Не була впевнена чи він ще працює, бо давно там не була. Пошкоджень багато, але все ж якісь ряди з товаром є. Погано, що торгові точки розкидані по всій площині, а навкруги багато непрацюючих. Тобто до якось ряду треба йти через майже порожній ринок. Хоча я приїхала пізно, о 12-й, то якісь продавці вже позачиняли, може зранку там інша картина.

Їздила сьогодні на Барабан. Не була впевнена чи він ще працює, бо давно там не була. Пошкоджень багато, але все ж якісь ряди з товаром є. Погано, що торгові точки розкидані по всій площині, а навкруги багато непрацюючих. Тобто до якось ряду треба йти через майже порожній ринок. Хоча я приїхала пізно, о 12-й, то якісь продавці вже позачиняли, може зранку там інша картина.
Знайшла потрібне?

Знайшла потрібне?
Так, купила футболку, а вишиванки не встигла подивитися, бо вже часу не було, я була на стрижку записана. Загалом зробила висновок, що треба ще раз з'їздити, не за чимось, а щоб просто спокійно походити, роздивитися... Може ще щось згадаю, що воно треба, або просто побачу цікаве.
А продавці сьогодні рано пішли, бо мабуть оптовий день, в середу ж наче колись був.

• Це лайк!
Реакції: E.N
Назад
Зверху Знизу