Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
На сирени і дальні бабахі Мурзя не реагує. Тільки якщо щось поблизу +- то звісно прокидаємося усі ....Якби б була тиша вночі завжди, може не й набулася звичка ноччю мандрувати...😊

На сирени і дальні бабахі Мурзя не реагує. Тільки якщо щось поблизу +- то звісно прокидаємося усі ....Якби б була тиша вночі завжди, може не й набулася звичка ноччю мандрувати...😊
Може ще перевчиться назад.

Гризуся в Тредсі :-) Ну, так - трохи. Вчора одна захейтила вірш Меланії Дерези, причому грубо і демонстративно. А потім написала в себе допис про твердосліпих авторів і їхню аудиторію, які не сприймають критику. А я вирішила трошки посперечатися. Але вже набридло, бо це нудно. Та тепер треба продовжувати :-)

Останнє редагування:
Може назвати кота Зая? :-)

В Одеській обл., Крижанівка чи щось таке, віддають кошенят от прям дуже тайські. Якщо купа таких, де видно іншу породу або у мене є великі сумніви, то тут чітко видно тайську.
Добре, що Одеса далеко, бо довелося б брати, а ще зарано.

Доброго ранку форумчанам та душевної рівноваги на увесь день.💜
_20250806_074712.webp

У Дитячому світі зайшла у відділ з вишиванками. А там моя колишня колега працює. То я користуючись нагодою вирішила поміряти сукню. А мені виявилося так гарно! Я навіть задумалася може мені таку треба.
Але ж я хотіла сорочку і ексклюзив. Втім, тепер знаю, що мені такий фасон личить, бо думала, що ні. А може там таке вдале дзеркало ))

Я навіть задумалася може мені таку треба.
Але ж я хотіла сорочку і ексклюзив. Втім, тепер знаю, що мені такий фасон личить, бо думала, що ні. А може там таке вдале дзеркало ))
Якщо задумалася - треба))

А я сьогодні їздила до мами - знову нав'ючилася, як віслюк! Я таки куплю собі господарську сумку на колесах!

Якщо задумалася - треба))
Та я ж давно думала, просто не сподівалася що ця так гарно сяде. Тепер є певне полегшення, можна шити таку сукню, бо я не могла з фасоном визначитися. Але ж проблема коли його носити. Літом жарко. Період, коли норм, зовсім малий. На роботі, якщо не літо, то весь час холодно. Надумала, що треба шити літню, але ж рукави! Вся краса у рукавах! Ну і у вишивці, звісно. А ще вишивка на тонку тканину хз як ляже, може заважка буде. Коротше, тут як з котом, ще три роки думатиму :-)

Я таки куплю собі господарську сумку на колесах!
Давно час! Чого ото навантажувати спину? :угу:

Почала книгу читати, зразу зраділа, що цікава, а вона якась депресивна. Про людство, що живе в бункері.
Зараз така література взагалі не надихає на прочитання.

Почала книгу читати, зразу зраділа, що цікава, а вона якась депресивна. Про людство, що живе в бункері.
Зараз така література взагалі не надихає на прочитання.
Ой, ні - зараз таке не треба

Ой, ні - зараз таке не треба
В бібліотеці на очі трапила. Почала читати, цікаве, тож взяла додому.
Треба якусь захоплюючу книгу. Таку важко знайти, ще й нечитану. Ну і хочеться ж українською.

А хто сходить в Мікро і напише журбинок у флешмобі?

Книга цікава 👍
Хоча манера автора вести оповідь від імені героїв, а потім їх *******, і знаходити нових героїв, трохи вибиває з колії.

Сьогодні у Новинах на ХФ Укрзалізниця дає пояснення, що робити, коли загубив речі у потягу.
І наводить приклади, що люди гублять.
Один приклад -шолом для кота- дуже цікавий. 😁
Ніколи не бачила котів у шоломах. Тю на мене...😊

Назад
Зверху Знизу