Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Дякую, прикольна історіяБіля мого будинку була колонка, де часто зупинялися далекобійники — набрати води. Пам'ятаю, як мене здивував один із них своїм питанням: "А цю воду можна пити?" Вже у Харкові, оселившись у студентському гуртожитку, я зрозумів, що у крані буває несмачна вода. І от, одного разу, сестра з подругою запитали, куди їде черговий далекобійник. Виявилося, що у Харків. Жартома попросили підкинути (відстань — 220 км, на хвилинку). І так, у чому були, без документів, без грошей, опинилися у мене в гостях. У гуртожиток без документів їх не пустили і я годував борщем навинос. А вночі, за допомогою пов'язаних покривал, затягував на другий поверх, бо на вікнах першого поверху були металеві решітки. Подруга була пишна дівчина в районі центнера, тому не сам — довелося просити колегу про допомогу. Коротше, було весело. А щоб не сумували вдень, поки передавали документи автобусом, навчив їх гри у шахи.

Ну слава Богу!це і є людина, яка миє підлогу![]()

Я вірю, що ти докопаєшся до істиниЛено, не розберу якої породи кішка колор пойнт у тебе на картинці ?

Кіт явно виграє. Тітка від напруги аж почервонілаДоброго ранку! Ми з добром
![]()
![]()

Так, бабця його десь согрішила!Ось коте, яке заходить до моєї мами. Забарвлення майже колор-пойнт
![]()

Знайшла потрібне?Їздила сьогодні на Барабан. Не була впевнена чи він ще працює, бо давно там не була. Пошкоджень багато, але все ж якісь ряди з товаром є. Погано, що торгові точки розкидані по всій площині, а навкруги багато непрацюючих. Тобто до якось ряду треба йти через майже порожній ринок. Хоча я приїхала пізно, о 12-й, то якісь продавці вже позачиняли, може зранку там інша картина.
Так, купила футболку, а вишиванки не встигла подивитися, бо вже часу не було, я була на стрижку записана. Загалом зробила висновок, що треба ще раз з'їздити, не за чимось, а щоб просто спокійно походити, роздивитися... Може ще щось згадаю, що воно треба, або просто побачу цікаве.Знайшла потрібне?