Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ТЮ! А чого не собі взяти?Хтось підписаний на якісь котячі харківські групи в ТГ? Я хочу котика прилаштувати.
Собі я планую іншого. А цього ще впіймати треба, вуличне, дике. І хз чи кіт чи кішка. Але окрас як в сіамця, то може хтось і заморочиться ловити, щоб типу породисте було.ТЮ! А чого не собі взяти?
таку красу і не захотіти взяти?!? Я б так не зміг!Собі я планую іншого. А цього ще впіймати треба, вуличне, дике. І хз чи кіт чи кішка. Але окрас як в сіамця, то може хтось і заморочиться ловити, щоб типу породисте було.
![]()
У нас колись давно була Люся. Коротко-шерста, чорна як ніч, на вільному вигулі.Доброго ранку! Нам добра!
![]()
P/S вилупкам - пекло
То що - ловити і переслати вам?таку красу і не захотіти взяти?!? Я б так не зміг!

Це реальна пропозиція, чи жарт?То що - ловити і переслати вам?![]()

Ну якщо б я могла його спіймати, то відправила б. Але хз як це робити, живу я від того місця далеко, коти не завжди виходять, і в руки не даються. Хіба що попросити дівчину, яка їх підгодовує, якщо вона зможе приманити... але вона казала, що тікають.Це реальна пропозиція, чи жарт?
Якщо знайдете спосіб, я готовий прийняти пропозицію.Ну якщо б я могла його спіймати, то відправила б. Але хз як це робити, живу я від того місця далеко, коти не завжди виходять, і в руки не даються. Хіба що попросити дівчину, яка їх підгодовує, якщо вона зможе приманити... але вона казала, що тікають.
До війни передати з проводником потягом коштувало 500 грн., зараз не знаюЯкщо знайдете спосіб, я готовий прийняти пропозицію.
Звичайно якщо "потягну" пересилку фінансово.
Тож чекаю на пропозицію..

Я до війни не знав і зараз не знаю.До війни передати з проводником потягом коштувало 500 грн., зараз не знаю![]()
Дівчині, яка годує, написала. Якщо вийде спіймати, тоді будемо далі вирішуватиЯ до війни не знав і зараз не знаю.

Добре. Тримаю кулачки. На зв'язку.Дівчині, яка годує, написала. Якщо вийде спіймати, тоді будемо далі вирішувати![]()