Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я не казала про прогулянки по асфальтовій доріжці, хоча навіть це краще, ніж весь час спати на дивані, бо тваринам потрібні фізичні навантаження.
Ваш вибір такий, а в мене інший погляд на це та інші потреби. Тому немає сенсу щось мені доводити, це мене лише дратує.
Я написала свою думку. Якщо вона вас дратує - такої мети в мене не було.
Звісно , в когось может бути все ідеально , заводьте кицю, далі життя покаже. 😊

Та гуляють. В палісадники пускають на поводку, на дерево підсаджують. Це бачила. А от щоб кіт крокував поряд з власніком по справах - не бачила:)
У нас була кішка, яка ходила з мамою по корову. Звісно, не на повідку :-)

• Це лайк!
Реакції: E.N
Бо хочу. Звісно, що щеплення я збираюся робити.

Як привчити кота до прогулянок я добре розумію :)
Мою улюблені книжки у дитинстві були по дресируванню :)
Краще дати зайву пораду, ніж не давати жодної)))

Доброго ранку! Добра для нас :кава:

529940434_1473075090358333_5851216854945218847_n.webp

Відкрила для себе еклери в пекарні Хрусткий хлібчик. Нарешті не жирний крем, начебто частково з білковим, якщо продавчиня не збрехала. Щоправда в одному шкарлупа на зубах хрумтіла, ну це таке - буває.

Відкрила для себе еклери в пекарні Хрусткий хлібчик. Нарешті не жирний крем, начебто частково з білковим, якщо продавчиня не збрехала. Щоправда в одному шкарлупа на зубах хрумтіла, ну це таке - буває.
О, я у них пончики колись полюбляла:їжа: А єклерів щось не бачила. Може не звернула уваги

О, я у них пончики колись полюбляла:їжа: А єклерів щось не бачила. Може не звернула уваги
Можливо асортимент розширився. І там не просто еклери, а супереклери. В смислі - величезні :-)

Натрапила на милий серіал.
«Про всі створіння — великі та малі» (англ. All Creatures Great and Small) — телесеріал 2020 року, заснований на однойменних книгах про ветеринара з Йоркширу, написаних Альфом Уайтом під псевдонімом Джеймс Герріот
1633125611_iphone360_1309507.webp

Лено, ти в Метро, що на гагаріна, випадково не плануєш?

Назад
Зверху Знизу