Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Чому ж я так багато їм, коли у селі? Вже, мабуть, на 5 кіло поправилася. Хочеться в місто і на дієту :rolleyes:

Доброго ранку! Ми будемо з добром :кава:

531899517_1827272814888422_6903020882761583926_n.webp

P/S: а вилупкам і у пеклі місця не буде

Лено, котик на картинці схожий на розжирівшого кота породи тайгер. Знаєте таку породу?

Вчуся розрізняти сіамських кошенят від інших порід з таким забарвленням. З малими важко.

Натрапила на цікаву книгу Володар ледяного саду. Захопилася, три книги проковтнула, і раптом на середині останньої затормозила. Не йде читання :незнаю: Описів багато, цікавих подій мало...

цікавих подій мало...
Іісусе , людина ще потребує якісь подій :D

А я дивлюся ще той серіал про ветеринара. Дуже приємне життя десь в сільської Англії. Але ось-ось друга світова...І цій факт викликає у мене таки емоції, яких ніколи не було раніше...

Як у вас в усіх справи?
Ми маємо завтра закінчити картоплю. Вже вся викопана, але не встигли усю позбирати, то буду вночі у вікно сторожувати, щоб не поцупили :-)

А ще у нас десь поряд з домом білочка. Я бачила щось оранжеве промайнуло на дереві, але дуже швидко. Це просто біля порогу. А мама каже, що вона бачила - справді білка. Надгризає яблука на яблуні. І не доїдає, кидає :мораль:

Як у вас в усіх справи?
Ми маємо завтра закінчити картоплю. Вже вся викопана, але не встигли усю позбирати, то буду вночі у вікно сторожувати, щоб не поцупили :-)
Та нічого справи. Деяки ідуть, деяки стоять:D

Назад
Зверху Знизу