Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Пам'ятаєте, я вам розповідала, що бобри загатили ставок і вода розлилася, і кладки позатоплювало? Ну ось тижні два назад рибалки пробили усі ті гаті, вода стекла, з'явилася кладка, я по ній сьогодні до тітки ходила. Але ж ці зарази знову залатали дірки і рівень води знов піднімається.

Вкладення

• IMG_20250912_144919.webp
    IMG_20250912_144919.webp
    13.2 MБ · Перегляди: 20
Пам'ятаєте, я вам розповідала, що бобри загатили ставок і вода розлилася, і кладки позатоплювало? Ну ось тижні два назад рибалки пробили усі ті гаті, вода стекла, з'явилася кладка, я по ній сьогодні до тітки ходила. Але ж ці зарази знову залатали дірки і рівень води знов піднімається.
А я сьогодні ходила до бобрів, але не бачила. Було багато качок і хтось шурхотів у кущах:)

528547725_3350466691779083_8389545980351643025_n.webp

Нашу Мурзієтту донька привезла за пазухою у курточці. Око було подряпане та прижмурено, ніс чи підсмажен чи ще щось. Пхалося крізь , до газової горілки, під ноги, подруга доньки благала, заберіть, бо щось станеться. В неї самої тільки народилася друга дитина, і кішка принесла кошенятат. І все це у 2-х кімнатної квартирі, весело. ?
Отаке було. Перший день у нас. ?
_20250915_144010.webp

Тоді там залишилося ще три кошеня, хлопці. Потім одного забрали, у той час, як і ми, два залишилося з мамкою. Влітку сім'я подруги придбала домік-дачку поблизу себе, і усі мамки з дитинками переіхали туди - подруга з сином і дочкою, кішка Лілу ( шоколадна повністю пані) і два котика-братика.
Це був 2021...

А ви як придбали це щастячко? ?
По оголошенню:) Потрапило на очі і мене якось "замкнуло" Потім я ревіла, бо він схожій чімось на Генрюсю, потім, тому що вибирали його без дитини...Зараз воно спить, а старший кіт Гаррі використовуїть час, щоб зжерти все зі всіх мисок:) Цій малий шпрот ще і шипить на нього... Але якось помиряться - ще й доби не пройшло

По оголошенню:) Потрапило на очі і мене якось "замкнуло" Потім я ревіла, бо він схожій чімось на Генрюсю, потім, тому що вибирали його без дитини...Зараз воно спить, а старший кіт Гаррі використовуїть час, щоб зжерти все зі всіх мисок:) Цій малий шпрот ще і шипить на нього... Але якось помиряться - ще й доби не пройшло
Життя продовжується...щемлива історія... ?

• Лав
Реакції: E.N
Вітаю вас! Гарненьке! ?
Отак поки я ще збираюся, а ви вже завели ?
Та якось так склалося:) Доречи, ти колись тут постила сумку для тваринок, таку через плече. Мені вона показалася тоді ненадійною. Але вчора в крамніці бачила таку у жіночці - в неї був песик маленький. Тваринці було зручно. Але на мій погляд крупному коту було б тіснувато:)

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу