Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А хтось гуляв із котом на повідку зі шлейкою?
Я - ні. Моя подруга так. Один раз кота перелякав собака і подруга була з подраною ногою. Іншим разом кіт з'їв якусь траву - після чого мучився неділю проносом , потрапив до ветеринара, пів ліки страждав та матюкався. більше не гуляють. Хоча йому подобалося - чекав у коридорі, прохав

Мене цікавить чи надійні ті шлейки, які з самих ремінців.

Треба дивитися - як там всі зшито і яки застібки. Водять ж в шлейках собак і норм.
Собаки так не викручуються як коти.
А ще мені ж, якщо заведу кошеня, треба привчати його малим. Навряд чи там шлейка так регулюється. Доведеться у ганчірці прорізати дірки для лап, а її зав'язати на спині вузлом :іржач:
Я стільки вже напридумала собі проблем з котом, що мені дедалі менше його хочеться.

Собаки так не викручуються як коти.
А ще мені ж, якщо заведу кошеня, треба привчати його малим. Навряд чи там шлейка так регулюється. Доведеться у ганчірці прорізати дірки для лап, а її зав'язати на спині вузлом :іржач:
Я стільки вже напридумала собі проблем з котом, що мені дедалі менше його хочеться.
Шлейки є різного розміру. І регулюється там добряче. А от з всілякого саморобного - то точно видряпається. І ти недооцінюєш собак :)

Колись купили шлейку, думали нашу Настю вигулювати почати. В під'їзді вона ще сиділа тихо, але коли вийшли на вулицю - занервувала, видряпалася мені на лисину, та почала гучно вимагати, щоб негайно повернули ії до безпечної, улюбленої домівки.
Більше ми не намагалися гуляти.

Колись купили шлейку, думали нашу Настю вигулювати почати. В під'їзді вона ще сиділа тихо, але коли вийшли на вулицю - занервувала, видряпалася мені на лисину, та почала гучно вимагати, щоб негайно повернули ії до безпечної, улюбленої домівки.
Більше ми не намагалися гуляти.
Вона у вас була вже скільки років на той момент?

Доброго ранку! Ми з добром:кава:

525753609_2596296054058208_2462470882606870403_n.webp

Подивилася "Murder most pazzling"(три повнометражних серрії) Про пані, яка пов'язана з кросвордами і яка вирішила що в поліції без неї пропадуть. Ну таке - але як фон, і щоб мізки не вантажити - можна

Шлейка мені треба для прогулянок зокрема.
Зрозуміло. Але навіщо вигулювати хатнього кота по вулицям, щоб набрався клещів та якоїсь пакості, а потом це приніс у квартиру?...Домашні коти не потребують вигулу, це й щеплення від сказу, лішай, глісти - на тротуарі та у траві повно екскрементів хворих тварин, навіть якщо їх і не завжди помітить...Лапи мити кожний раз, бо полізе ж у ліжко до хазяйкі, ще й на подушку.
😊

Доброго ранку усім добрим людям!
Питання було не до мене 😊, але я встрягну.
Краще ніж переноска чи рюкзачок , мені здається, для частих поїздок за місто та по місту з котом нічого не вигадати (звісно, окрім авто). Недарма їх стільки варіантів у продажу . 😁
До переноски можна привчати з малечку, щоб кошенято її не лякалося і знало, що це його теріторія і вона йому лиха не завдасть.
Дома хай би в ней лазів, спав, обживав. Виносити його у ній на прогуляночки, щоб не лякався шуму вулиці та транспорту.
Звізно, вирішувати вам. 😊
Ми купили зразу, на балконі Мурзя її юзає, але ми нікуди так і не їздимо. Плани порушилися...
0__20241025_131526.JPG
Переноска - ідеальна схованка для киць та котиків, наче невеличка нора.

Шлейка мені треба для прогулянок зокрема.
Ми цей рецепт не випробували, але вважаю що для прогулянок, принаймі на початку, потрібно виносити котика в переносці, наперед одягнувши шлейку (до шлейки потрібно привчати наперед, одягати вдома час від часу, щоб котик звик до неї). Переноска - це буде безпечне місце, схованка на випадок, якщо котик злякається.
Ну і супутні проблеми про які каже ИринаИра - це факт на який потрібно зважати)))

Не гуляла. Шлейка у мене є - одягала Гарісу коли він вимагав випустити його на відкритий балкон - щоб випадково через пірила не сіганув. Зараз він розтовстів і в неї не влізає :D

Але навіщо вигулювати хатнього кота по вулицям
Бо хочу. Звісно, що щеплення я збираюся робити.
Ми цей рецепт не випробували, але вважаю що для прогулянок, принаймі на початку, потрібно виносити котика в переносці, наперед одягнувши шлейку (до шлейки потрібно привчати наперед, одягати вдома час від часу, щоб котик звик до неї). Переноска - це буде безпечне місце, схованка на випадок, якщо котик злякається.
Ну і супутні проблеми про які каже ИринаИра - це факт на який потрібно зважати)))
Як привчити кота до прогулянок я добре розумію :)
Мою улюблені книжки у дитинстві були по дресируванню :)

Ну, в мене так не працює... Що хоче Мурзієтта - на першому плані....😊
Ну якщо вона не знає такого життя, де кішка може погуляти не лише в межах бетонної коробки, то як вона може хотіти цього? Якби в неї змалечку були б безпечні прогулянки в парку разом з господарем, то впевнена, що вона б зараз теж не відмовилася ))
І якщо Мурзієтта захотіла б зараз вилізти з вікна, то мабуть ви б їй це не дозволили? Отже на першому плані не те, що хоче кіт, а те, на що згоден власник

Останнє редагування:
але прогулянку на шлейці, біля ноги хазяйки, для кішки не вважаю потрібною...на дерево не залізти, по траві не полазіти, по кущах не полювати, бо тоді треба повод відпускати. Гуляти по афальтовій доріжці - це таке...
Я не казала про прогулянки по асфальтовій доріжці, хоча навіть це краще, ніж весь час спати на дивані, бо тваринам потрібні фізичні навантаження.
Ваш вибір такий, а в мене інший погляд на це та інші потреби. Тому немає сенсу щось мені доводити, це мене лише дратує.

але прогулянку на шлейці, біля ноги хазяйки, для кішки не вважаю потрібною...на дерево не залізти, по траві не полазіти, по кущах не полювати, бо тоді треба повод відпускати. Гуляти по афальтовій доріжці - це таке...
Та гуляють. В палісадники пускають на поводку, на дерево підсаджують. Це бачила. А от щоб кіт крокував поряд з власніком по справах - не бачила:)

Назад
Зверху Знизу