Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ні, немає такого!Що за фігня, що вчора і сьогодні доводиться писати пароль, щоб зайти на форум? Автоматично не заходить. У вас такого нема?
О, для діточок - то то ще треба. Щоб без обтяженьПідіймаю настрій чарівним серіалом ,,Таємне товариство містера Бенедикта,, 😊
Щось по лініі ,,Діти шпіонів,, та трошки Гаррі Потера.
,,Десятки дітей відгукуються на незвичне оголошення у газеті. Їх тестують та з'ясовується, що найскладнішу перевірку пройшли четверо: Рейні, Кейт, Гвоздик та Констанс. Виявляється, їх відібрав загадковий та ексцентричний містер Бенедикт, бо тільки вони здатні впоратися з дуже важливим завданням.,,(c)
Можна дивитися і діточкам років 10-12, і дорослим. 😁
Ну такТобто він грав копів, а сам ні коп ні разу? 😁
Після оновлення браузера таке буває. Або якщо заходити з багатьох компів.Що за фігня, що вчора і сьогодні доводиться писати пароль, щоб зайти на форум? Автоматично не заходить. У вас такого нема?
Прочитала: без ображеньокЩоб без обтяжень))
Нічого такого не було, заходжу з тел.Після оновлення браузера таке буває. Або якщо заходити з багатьох компів.
Галочка "запам'ятати мене" встановлена?Нічого такого не було, заходжу з тел.
Звісно, три роки з цим телефономГалочка "запам'ятати мене" встановлена?
Можливо. Але два дні підряд... Подивлюся що буде завтра.В телефоні софт також оновлюється, можливо автоматом.
На форумі, на сторінці входу, коли викидає та потрібно вводити пароль, треба ставити галочку.Звісно, три роки з цим телефоном
Можливо. Але два дні підряд... Подивлюся що буде завтра.
Та я начебто завжди ставлю. Може пропустилаНа форумі, на сторінці входу, коли викидає та потрібно вводити пароль, треба ставити галочку.
Розмірковувала щодо кота. Звісно, мої мрії як я його привчу їздити з собою в село доволі райдужні, але якщо дивитися тверезо, це може бути величезна проблема. Варіант возити його в переносці взагалі не розглядається. Але якщо не вийде привчити їхати на візку/ у рюкзаку/ йти на повідку то що я робитиму? Це справді проблема. Адже влітку я їжджу дуже часто.
Вчора бачила сумку-рюкзак через плече, як поясна барсетка, то кіт знаходиться спереду, в області живота. На вигляд - наче норм варіант. Але хз як буде в реалі. Та і продає його Temu, що не дуже викликає довіру до якості.
Може пошити?
Я вчора оце думала-думала і аж засмутилася. Ну справді не можна його заводити при таких умовах.
Бачила такі штуки. От не знаю скільки вони важать і чи мені буде зручно з нею. Та і чи буде зручно коту, вони ж (коти) різних розмірів. Коротше, дивлячись на неї, вона мені не подобається.
Коту зручно на дивані. Але це точно не варіантБачила такі штуки. От не знаю скільки вони важать і чи мені буде зручно з нею. Та і чи буде зручно коту, вони ж (коти) різних розмірів. Коротше, дивлячись на неї, вона мені не подобається.