Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
IMG_20250803_221953.jpg

Без дозволу :-) А подивіться яке цікаве забарвлення мордочки

Що за фігня, що вчора і сьогодні доводиться писати пароль, щоб зайти на форум? Автоматично не заходить. У вас такого нема?

Підіймаю настрій чарівним серіалом ,,Таємне товариство містера Бенедикта,, 😊
Щось по лініі ,,Діти шпіонів,, та трошки Гаррі Потера.
,,Десятки дітей відгукуються на незвичне оголошення у газеті. Їх тестують та з'ясовується, що найскладнішу перевірку пройшли четверо: Рейні, Кейт, Гвоздик та Констанс. Виявляється, їх відібрав загадковий та ексцентричний містер Бенедикт, бо тільки вони здатні впоратися з дуже важливим завданням.,,(c)
Можна дивитися і діточкам років 10-12, і дорослим. 😁
_20250804_133719.webp

Останнє редагування:
Підіймаю настрій чарівним серіалом ,,Таємне товариство містера Бенедикта,, 😊
Щось по лініі ,,Діти шпіонів,, та трошки Гаррі Потера.
,,Десятки дітей відгукуються на незвичне оголошення у газеті. Їх тестують та з'ясовується, що найскладнішу перевірку пройшли четверо: Рейні, Кейт, Гвоздик та Констанс. Виявляється, їх відібрав загадковий та ексцентричний містер Бенедикт, бо тільки вони здатні впоратися з дуже важливим завданням.,,(c)
Можна дивитися і діточкам років 10-12, і дорослим. 😁
О, для діточок - то то ще треба. Щоб без обтяжень:)))

Я зараз дивлюся британській "Долина смерті" ( Death Valley) Колишній актор кримінального серіала допомагає молодої поліцейкої...Назва страшна, але воно таке - не серйозне

p0lbfqn7.webp

Тобто він грав копів, а сам ні коп ні разу? 😁

Що за фігня, що вчора і сьогодні доводиться писати пароль, щоб зайти на форум? Автоматично не заходить. У вас такого нема?
Після оновлення браузера таке буває. Або якщо заходити з багатьох компів.

Звісно, три роки з цим телефоном :)

Можливо. Але два дні підряд... Подивлюся що буде завтра.
На форумі, на сторінці входу, коли викидає та потрібно вводити пароль, треба ставити галочку.

Розмірковувала щодо кота. Звісно, мої мрії як я його привчу їздити з собою в село доволі райдужні, але якщо дивитися тверезо, це може бути величезна проблема. Варіант возити його в переносці взагалі не розглядається. Але якщо не вийде привчити їхати на візку/ у рюкзаку/ йти на повідку то що я робитиму? Це справді проблема. Адже влітку я їжджу дуже часто.
Вчора бачила сумку-рюкзак через плече, як поясна барсетка, то кіт знаходиться спереду, в області живота. На вигляд - наче норм варіант. Але хз як буде в реалі. Та і продає його Temu, що не дуже викликає довіру до якості.
Може пошити?
Я вчора оце думала-думала і аж засмутилася. Ну справді не можна його заводити при таких умовах.

Розмірковувала щодо кота. Звісно, мої мрії як я його привчу їздити з собою в село доволі райдужні, але якщо дивитися тверезо, це може бути величезна проблема. Варіант возити його в переносці взагалі не розглядається. Але якщо не вийде привчити їхати на візку/ у рюкзаку/ йти на повідку то що я робитиму? Це справді проблема. Адже влітку я їжджу дуже часто.
Вчора бачила сумку-рюкзак через плече, як поясна барсетка, то кіт знаходиться спереду, в області живота. На вигляд - наче норм варіант. Але хз як буде в реалі. Та і продає його Temu, що не дуже викликає довіру до якості.
Може пошити?
Я вчора оце думала-думала і аж засмутилася. Ну справді не можна його заводити при таких умовах.
sumka-perenoska-dlya-sobak-ta-kotiv-masterzoo-z-iluminatorom-33-kh-22-kh-43-sm20635-827480755...webp

Бачила такі штуки. От не знаю скільки вони важать і чи мені буде зручно з нею. Та і чи буде зручно коту, вони ж (коти) різних розмірів. Коротше, дивлячись на неї, вона мені не подобається.

Бачила такі штуки. От не знаю скільки вони важать і чи мені буде зручно з нею. Та і чи буде зручно коту, вони ж (коти) різних розмірів. Коротше, дивлячись на неї, вона мені не подобається.
Коту зручно на дивані. Але це точно не варіант :). Такі і інші у ЕвроЗоо є. (на сайті у них і брала картинку) Мабуть можна на себе примірити.

Ось такий варіант мені сподобався

Screenshot_20250804-222436.webp

А тут, як на мене, коту максимально незручно і страшно

Screenshot_20250804-221557.webp

Кошака треба або у повністю закритой переносці або ніяк.
По горло він сидіти не буде. Буде орати і дертися звідти. Собака ще може всидіти. Як на фото. Кіт - не думаю....😊
Р.с. тваринки ще можуть і попісяти і покакати у дорозі, у сумці це буде жах..

Назад
Зверху Знизу