Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Зараз усі детективні. Такого, щоб без кріміналу - не знімають....Підкажіть (щоб усю тему не перегортати) якийсь міні-серіал цікавий.
Підкажіть (щоб усю тему не перегортати) якийсь міні-серіал цікавий.
Перший не хочу, а інші я дивилася
Не весь - мені не підходитьНачебто є новий сезон Позолоченого століття, але ще не вісь
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Перечитала Відьмака українською! Яки ми були дурні, що читали його російською!Не весь - мені не підходить
Лено, а ти зараз книги не читаєш?
Світлячок шикарний. Правда, на жаль, не дознятий (((Перший не хочу
Це той перший? Мені варто побачити космічний корабель, щоб вже не хотіти дивитися. Хз чому так. І ще воно має такий вигляд, ніби знятий в 90-х.Світлячок шикарний. Правда, на жаль, не дознятий (((
А я хотіла запропонувати тобі якщо не почитати, то хоча б послухати Пратчетта. Але мабуть зараз не варто, бо там трошки треба вникати. А може й зайде? Може спробуєш?Перечитала Відьмака українською! Яки ми були дурні, що читали його російською!
А так, не читається меніпогано концентруюся, втрачаю смисл(це біда, мене це лякає, це стосується не тільки читання) Можу щось коротеньке. Типа віршів. Ось Жадана, наприклад.
Мені подарували товсту книгу китайською поезії. УкраїнськоюОсь її по трохи - типа віршик на ніч
![]()
Ви його подивилися? Перший сезон - завершена історія?Доброго усім нам раночку!
До кави - анонс нового серіалу. 😊
Британія зняла серіал по мотивах книг датського письменника Ольсена. Кажуть, щось було вже раніш екранізовано скандинавами, но я не бачила.
Серіал ,,Відділ Q,, або
,,відділ нераскритих справ,,. 2025 р.
Команда детективів рослідує нераскрити старі справи у Едінбурзі.
Першій сезон, 9 серій. Я знайшла усі. 😁
Збираюсь розпочати.
а чо одразу я? (жарт)О, знаю одного короткозорого. Також все на нюх![]()
Е.N. подивилася до кінця, сьогодні вранці написала в темі. Я його покинула після першої серії. Дуже мрачно, як на мене.Ви його подивилися? Перший сезон - завершена історія?
Я подивилася. Історія завершена. Історія лячна. Не "легеньке" кіноВи його подивилися? Перший сезон - завершена історія?
Дивлюся "Арт детективів" Перша реакція - Так це ж вампір Білл! (з Справжня кров)Е.N. подивилася до кінця, сьогодні вранці написала в темі. Я його покинула після першої серії. Дуже мрачно, як на мене.
Я от зараз закінчила серіал ,,В глуші,,. Писала сьогодні про нього, каліфорнійський заповідник дикої природи і люди... Сподобався, 6 серій, не відірватися. Кінець приголомшливий, все як треба, 10 з 10. 😁
Він виправився. 😁😁😁😁Дивлюся "Арт детективів" Перша реакція - Так це ж вампір Білл! (з Справжня кров)![]()
Прочитала в коменті: неспішний серіал, красиві пейзажі, і це мені одразу не сподобалосяЕ.N. подивилася до кінця, сьогодні вранці написала в темі. Я його покинула після першої серії. Дуже мрачно, як на мене.
Я от зараз закінчила серіал ,,В глуші,,. Писала сьогодні про нього, каліфорнійський заповідник дикої природи і люди... Сподобався, 6 серій, не відірватися. Кінець приголомшливий, все як треба, 10 з 10. 😁
Господі, а що ти очікувала в історії про гори?усі на початку почали падати![]()
Я не знала, що він про гори. І я б хотіла без оцих всіх подробиць. мої нерви мабуть зараз на це не здатні. Вже більше ніж пів години намагаюся подивитися щось з ваших рекомендацій, поки що нічого не заходить.Господі, а що ти очікувала в історії про гори?![]()