Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго ранку! Бережемо добро:кава:

514760141_24147870968179034_164994405571554310_n.webp

Начебто у Макрона пасинки/падчерки старші за нього. Може тому і огребає, що молодшенький у родині:D
Що поробиш....жінка старше на 24 рочки...
Гадаю, що там все давно урегульовано, ще при реєєстрацїі шлюбу.

Бо пані Макрон все розуміла з початку. Споріднені душі. Поперше.
Подруге - чого тільки не буває...
😊

Оце сьогодні спека! Добре, що я взяла вихідні, бо бути б зараз на роботі в тому жаркому приміщення - це капець. Тут у хаті набагато прохолодніше, та й то жарко... Вже намочила хустинку і кладу собі на голову :-) На ставок би зараз! Наші їздили позавчора, а я з ними не захотіла, бо це брудний ставок, але він прямо поряд, можна й пішки.
Думали може сьогодні поїхати на нормальний, та щось ніхто мені не телефонує. Втім там недалеко *****и підпалили вчора сміттєзвалище, яке досі тліє, так що може там і неможливо бути, бо так гар'ю та паленою гумою несло вчора!

Оце сьогодні спека! Добре, що я взяла вихідні, бо бути б зараз на роботі в тому жаркому приміщення - це капець. Тут у хаті набагато прохолодніше, та й то жарко... Вже намочила хустинку і кладу собі на голову :-) На ставок би зараз! Наші їздили позавчора, а я з ними не захотіла, бо це брудний ставок, але він прямо поряд, можна й пішки.
Думали може сьогодні поїхати на нормальний, та щось ніхто мені не телефонує. Втім там недалеко *****и підпалили вчора сміттєзвалище, яке досі тліє, так що може там і неможливо бути, бо так гар'ю та паленою гумою несло вчора!
Макаю у тазик руки, ноги, котів))) Чомусь згадалася залізна гірка на дитячому майданчику у моєму дитинстві. Вона літом була така розпечена на сонці, що трусики димилися, якщо з'їхати:D

згадалася залізна гірка на дитячому майданчику у моєму дитинстві. Вона літом була така розпечена на сонці, що трусики димилися, якщо з'їхати:D
Йой! от навіщо нагадала, я теж таке пам'ятаю. :рл: :-)

• Це смішно!
Реакції: E.N
Ірина, так шкода, що тільки 1 сезон "Обурливих" :) З цього приводу знов знайшла той міні-серіал 2001 року, що по книзі Ненсі Мітфорд, "Кохання в холодному кліматі". Я вже пробувала його дивитися десь рік тому і покинула, бо є тільки субтітри. А зараз краще йде, бо вже налаштувалася на цю епоху і ці події :) І навіть подобається, що субтітри - можна слухати справжні інтонації акторів :)

Мітфорд Кохання в холодному кліматі.webp

А серіал також по книзі Ненсі Мітфорд ,, В пошуках кохання,, не дивилася?
Що книга, що серіал - не автобіографія, но багато чого з життя родини Ненсі узято. 😊

Аутентична Британія, не Голівуд. 😊
Ти вже написала саме те, що я прийшла написати. :) Що це нарешті достовірна Британія. :угу: Як вони розмовляють, яка атмосфера, які гримаси корчать :-)
серіал також по книзі Ненсі Мітфорд ,, В пошуках кохання,, не дивилася?
Ще ні, зараз пошукала - о, є сучасний. :клас: Подивлюся, не збавляючи темпу :угу:

Мова зайшла про "****апіл". Леді маман: "Як добре, що в наш час не було ніяких ****апіл! Ти ябо красива, або ні, і все. Ну, оскільки цей ****апіл вже є, краще дівчатам його мати, оскільки джентльменам це подобається!"

"Боже мій, Поллі в травні буде вже 21. Я так хвилювалася за неї усе життя! Що з нею щось трапиться, що її краса щезне, що вона опиниться в інвалідному кріслі! Але ніколи, ніколи не думала, що вона помре старою дівою!" :-)

Коза відірвала дошку від паркана 🙄 Що це треба було робити, щоб її відірвати і чого їй те треба? 😐 Ця шкода - гірша від котів, які лазять по шторах і скидають горщики з квітами.
Вчора відв'язалася і з'їла кукурудзу. Вдруге 😬

Коза відірвала дошку від паркана 🙄 Що це треба було робити, щоб її відірвати і чого їй те треба? 😐 Ця шкода - гірша від котів, які лазять по шторах і скидають горщики з квітами.
"сАтани!" (с) моя бабця про кіз :D

Сьогодні День шоколаду.

Кіт:
- Хтось вже добряче відмітив! :ги:

шоколад.webp

Коза відірвала дошку від паркана 🙄 Що це треба було робити, щоб її відірвати і чого їй те треба? 😐
Може, планувала вирватися на волю і пострибати у пампаси? :кінь2:
Дивовижно винахідливе створіння. "Не дають смачненької молодої курудзи - сама візьму!" :)

Назад
Зверху Знизу