Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Почитала її біографію.. Божечки, вона ще жива, 92 роки.Энн Вероника Теннант, баронесса Гленконнер
Ось тобі і маєш, ніяка медицина не допомогає навіть багатим в певних випадках. Третій син теж намагався померти: аварія на мотоциклі. А 2 доньки благополучні.Будеш тут сильною з такими переживаннями, куди ж подітися.будь сильной.

Чоловік, красень-барон, був психом-абьюзером. Але розлучення- ні, це вона ніколи не припускала.Будеш тут сильною з такими переживаннями, куди ж подітися.![]()
Так, я про це читала.Коли чоловік помер - виявилося, що він залиш все слузі. Наглючому. І нічого не зробиш, все відписав по закону, щоб післе смерті ще раз поабьюзити жінку...

Що тут скажеш? "Ну і ******" (с)Але розлучення- ні, це вона ніколи не припускала.

Як зараз кажуть - "співзалежність,, і це треба відпрацювувати з психологами, щоб позбутися цього.Що тут скажеш? "Ну і ******" (с)![]()
Чого вона досягла цією жертовністю? Чоловік ненавидів. Аж настільки, що ось що втнув, щоб тільки їй дошкулити.
Я починала дивитися цей Відділ Q, мені було дуже мрачно і лячно..Атмосфера гнитуща. Покинула після першої серії, знайшла книгу, по який знімали серіал - теж важка, як автор таке накручує - чи навкруги там одні психопати....
Записую,,Арт детективи,,.
Світ мистецтва, картин , раскопок скарбів вікінгів, і злодіі. Трошкі веселіше. ?

Останнім часом як поллю орхідеї - іде дощ. Сьогодні добряче полилаОце сьогодні хороша температура - знову мерзнуть ноги![]()

А ти їх поливаєш - не занурюєш? Чи ти просто так висловилася?Останнім часом як поллю орхідеї - іде дощ. Сьогодні добряче полила![]()

Занурюю. Кажи! Буду робити орхідейний обрядА ти їх поливаєш - не занурюєш? Чи ти просто так висловилася?
Наступного разу як треба буде дощ, скажу тобі![]()