Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ага... саме смішніше шо они двоногі , а не оті которі с копитами 😁
О, та це просто бомба! Двоногі козли можуть стрибати в бійку, а потім ще й зникати, коли на горизонті з'являється відповідальність! Один сміх та й годі! Тримайся, може, десь у нас завелися справжні кумедники!

Знову сьогодні дрони розліталися. Падлюки 🤬

Доброго ранку! Добро буде з нами:кава:

516012796_122212650854252788_3985473760894130887_n.webp

Та ніяк. Принаймні ми не помічали. Це може якщо його дуже багато з'їсти :-)
Але ж він мабуть не сам по собі має такий ефект, то в процесі бродіння...
Полізла вчора шукати про хміль і взагалі про пивоваріння. О майн гот, як же я помилялася, виявляється! Я усе життя вважала, що слово "захмеліти" саме тому, що хміль - щось алкогольне. :-) :рл: А він, виявляється, взагалі ні при чому. Додається для смаку. Ось що значить "повірити на слово" в буквальному сенсі! :мораль: Бачиш слово, а воно, виявляється, суцільна брехня :)

Люди, що у вас там зараз з погодою? Чи є світло?

Грім аж дзвенить. Наче гонг у небі :rolleyes:

Годину лило, як із відра. Зараз теж ллє, але тихо, без спецефектів. Хоча sinoptik вперто прогнозує відсутність опадів.

Годину лило, як із відра. Зараз теж ллє, але тихо, без спецефектів. Хоча sinoptik вперто прогнозує відсутність опадів.
У нас з вечора і всю ніч були грози через якісь проміжки часу, але без дощу. Буквально 2 хвилини покапає - і все. Але гримить і блискає. Мабуть у Харкові все вилилося. Але ж ось зараз нарешті йде дощик.
Я повідчиняла вікна, бо жарко, і вирішила не спати, а поблукати інетом. Трохи гримає, але негучно :)

У мене лупасило по вікнам - горизонтально. Що за тайфун був, не знаю. Але вода з вітром була і ліворуч, і праворуч, і зверху і паралельно поверхні Землі. 😕

Останнє редагування:
Знайшла серіал з дивною назвою ,, Моє життя - вбивство,, ( довго його обходила, щось не тягнуло...)
Почала дивитися. А нічого так!
Головна героїня , детектив у відставці, гарна білявка років 45плюс з прозорими очима.
І тут, погуглів ім'я актриси - бачу, що це ж знойна брунетка амазонка Ксена-принцеса воін, з серіалу, що я точно ж дивилася з донькою, за компанію. 😊
Ніколи б її не впізнала.
Як колір волосся змінює типаж. Кардінально. 😁

У мене лупасило по вікнам - горизонтально. Що за тайфун був, не знаю. Але вода з вітром була і ліворуч, і праворуч, і зверху і паралельно поверхні Землі. 😕
Красивий скляний фасад одного будинку виявився не пристосований до горизонтального дощу і пропустив воду. За ніч 4 відра води вимочили ганчірками.

Красивий скляний фасад одного будинку виявився не пристосований до горизонтального дощу і пропустив воду. За ніч 4 відра води вимочили ганчірками.
В мене текло і зверху рами, і із рами, воювала з ганчірками також. Підвесна стеля на балконі - боюся там все мокрюще біля світильників, мабуть, треба знімати квадратики і дивитися. Але обіцяють знов зливи, хай вже все прольється. 😕
У сусідки також те саме.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу