Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Здавалося б, не ШІ малював, цілком притомна картина. Але чому дві ручки у кружки?Доброго ранку! Добро буде з нами
![]()

Полізла вчора шукати про хміль і взагалі про пивоваріння. О майн гот, як же я помилялася, виявляється! Я усе життя вважала, що слово "захмеліти" саме тому, що хміль - щось алкогольне.Та ніяк. Принаймні ми не помічали. Це може якщо його дуже багато з'їсти
Але ж він мабуть не сам по собі має такий ефект, то в процесі бродіння...
А він, виявляється, взагалі ні при чому. Додається для смаку. Ось що значить "повірити на слово" в буквальному сенсі!
Бачиш слово, а воно, виявляється, суцільна брехня 
Мабуть ШІ. Листя всередині квартири.Здавалося б, не ШІ малював, цілком притомна картина. Але чому дві ручки у кружки?![]()
У нас з вечора і всю ніч були грози через якісь проміжки часу, але без дощу. Буквально 2 хвилини покапає - і все. Але гримить і блискає. Мабуть у Харкові все вилилося. Але ж ось зараз нарешті йде дощик.Годину лило, як із відра. Зараз теж ллє, але тихо, без спецефектів. Хоча sinoptik вперто прогнозує відсутність опадів.

А у нас під кукурудзою сухо ?У мене лупасило по вікнам - горизонтально. Що за тайфун був, не знаю. Але вода з вітром була і ліворуч, і праворуч, і зверху і паралельно поверхні Землі. ?
Красивий скляний фасад одного будинку виявився не пристосований до горизонтального дощу і пропустив воду. За ніч 4 відра води вимочили ганчірками.У мене лупасило по вікнам - горизонтально. Що за тайфун був, не знаю. Але вода з вітром була і ліворуч, і праворуч, і зверху і паралельно поверхні Землі. ?
В мене текло і зверху рами, і із рами, воювала з ганчірками також. Підвесна стеля на балконі - боюся там все мокрюще біля світильників, мабуть, треба знімати квадратики і дивитися. Але обіцяють знов зливи, хай вже все прольється. ?Красивий скляний фасад одного будинку виявився не пристосований до горизонтального дощу і пропустив воду. За ніч 4 відра води вимочили ганчірками.
Лена, тебе досі немає в темі з учора. ? Мабуть, дощ таки наробив капощів?А дитячих таких взагалі море
Землю рознесло по кімнаті. Світло вирубилося майже одразу. Вікна встояли, ніде нічого не протекло
Ну хоч щось добре..Вікна встояли, ніде нічого не протекло![]()
Іра, а ти як дісталася і в якому стані виявила хату?А у нас під кукурудзою сухо
ЕлектричкоюІра, а ти як дісталася і в якому стані виявила хату?