Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Може, це синдром дефіциту уваги та гіперактивності? СДВГ – це неврологічне розлад, який проявляється у дитячому віці та характеризується труднощами з концентрацією уваги, підвищеною імпульсивністю та гіперактивністю. Ну і в дорослому віці те ж саме - гіперактивність, імпульсивність, спроби весь час звернути до себе увагу.

Зараз прийнято багато чого пояснювати СДВГ :) А на мій погляд, це просто екстраверти та й усе.
Ні це не воно. Це просто доступність можливості демонструвати себе. Свого роду ексгібіціонізм, якщо хочеш:)

Ну тобто в той момент, коли вона засмучена і ридає, то ще одночасно думає, що треба зробити гарне фото як вона плаче? То у мене питання - а вона справді аж так засмучена?
Працюю на себе - я не тому згадала, просто додала її пояснення чому вона плаче.
Іра, це просто фотка дівчини у сльозах. Може й постанова. Але хтось напише, що і у сльозах вона гарна і буде їй щастя:) Або похвалять, що на себе працює, а не на дядьку :) Во всіх цих мережах/платформах тощо, дуже багато спокуси збрехать навіть самому собі :)

Іра, це просто фотка дівчини у сльозах. Може й постанова. Але хтось напише, що і у сльозах вона гарна і буде їй щастя:) Або похвалять, що на себе працює, а не на дядьку :) Во всіх цих мережах/платформах тощо, дуже багато спокуси збрехать навіть самому собі :)
Там купа такого. Мене дратує нещирість. Купа постів, де людина, наприклад, скаржиться на щось. І спочатку читаєш, і думаєш, що їй просто хочеться виговоритися, скинути емоції, в в кінці поста: "це ок чи не ок?" , або "а у вас такі ситуації бували"? Тобто звичайний байт на коменти. А хтось ще жаліє, втішає...
Просто я зазвичай бачу ці всі маніпуляції, в масса людей, виявляється, не бачить. Так само як ведуться на тролів. Там у пості ледве не великий літерами написано, що це провокація, а вони починають щось доводити, гризуться... (Це здебільшого про мовне питання).

Ні це не воно. Це просто доступність можливості демонструвати себе. Свого роду ексгібіціонізм, якщо хочеш:)
Так я ж не сперечаюся, а навпаки, повністю згодна - це свого роду ексгібіціонізм :угу: :-)

Тобто звичайний байт на коменти.
:угу:
Просто я зазвичай бачу ці всі маніпуляції, в масса людей, виявляється, не бачить. Так само як ведуться на тролів.
Може й бачать, але пересилює ""А побалакати?" :)

Не давали проходу іншим у реалі "Ходимо поїсти!"" Давай разом покуримо!" " Пішли разом до вбиральні!":D Тобто постійно вимагали свідка своєї життєдіяльности :D
А! Точно! :-)

Колись бачила такого у поїзді. Зараз-то, він, можливо, втупився б у телефон і писав коменти, а тоді чіплявся до усіх пасажирів.

Там купа такого. Мене дратує нещирість. Купа постів, де людина, наприклад, скаржиться на щось. І спочатку читаєш, і думаєш, що їй просто хочеться виговоритися, скинути емоції, в в кінці поста: "це ок чи не ок?" , або "а у вас такі ситуації бували"? Тобто звичайний байт на коменти. А хтось ще жаліє, втішає...
Просто я зазвичай бачу ці всі маніпуляції, в масса людей, виявляється, не бачить. Так само як ведуться на тролів. Там у пості ледве не великий літерами написано, що це провокація, а вони починають щось доводити, гризуться... (Це здебільшого про мовне питання).
Так купа. Що робити - живемо у епоху контентів. Тому обходжу ці купи :)

Колись були жарти на тему, що замість допомогти людині у біді, люди роблять селфі на фоні. То зараз це не жарт, а реальність 🙄

:угу:

І це не стосується віку. Завжди бувають люди, які потребують публічності. Як, цікаво, вони задовольняли це бажання без можливості викладати кожний чих чи тарілку їжі 3 рази на день? :)
Вербально.

Доброго ранку! Бережемо добро:кава:
511191015_122175975890532937_9208387559344587565_n.webp

:D

У них є потреба гризтися, вкладатися емоційно, генерувати негативну енергію.
Це само собою. Але я все-таки вважаю, що люди не розуміють, що то тролі чи байт на коменти. Навіть з тих це видно, на кого я підписана, вони це все серйозно сприймають, ще й обурливі дописи у себе на сторінці потім роблять. Я тобі кажу - багато людей без критичного мислення. Та варто подивитися лише на коменти під картинками ШІ, по типу "мені ніхто не привітав". Та ж сама історія.

Та варто подивитися лише на коменти під картинками ШІ, по типу "мені ніхто не привітав". Та ж сама історія.
Оооо, під ціми картинками, здається, білшисть коментів від людей яки про ШІ не мають уяви ( в силу віку, релігійності та педагогічної занедбаності:D)

Назад
Зверху Знизу