Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ти перечитуєш?Щойно зрозуміла, що я не знаю хто мив підлогу в будинку Ніро Вульфа.
Навряд чи в ті часи були чоловіки-прибиральники. Мабуть, для тимчасового, не постійного перебування прислуги жіночої статі Ніро Вульф міг зробити виключенняНу от і не знаю хто. Арчі витирав пил, Фриц прибирав у кухні. Можливо приходила якась прислуга? Я не пам'ятаю. Але це не мала б бути жінка.
Я не пам'ятаю, пояснювалося чому він так сторонився жінок? Чи то просто коники таки були? З серії "ви мені не даєте, то ж я вас не впущу!"Навряд чи в ті часи були чоловіки-прибиральники. Мабуть, для тимчасового, не постійного перебування прислуги жіночої статі Ніро Вульф міг зробити виключенняВін же практично постійно перебував у кабінеті чи оранжереї? Ну ось в цей час в будинок могли тихенько прослизнути прибиральниці
![]()
Скоріш за все, ти права і він сторонився у відповідь на те, що дівчата з дитинства дражнили його "хрюшкой" чи ще якосьЯ не пам'ятаю, пояснювалося чому він так сторонився жінок? Чи то просто коники таки були? З серії "ви мені не даєте, то ж я вас не впущу!"![]()
Слимак. Ну, або равлик-безхатькоА то слимак? То якийсь равлик.
Мені здається, що щось було про приходящу прислугу, а може плутаю. Та тепер звертатиму увагу.Навряд чи в ті часи були чоловіки-прибиральники. Мабуть, для тимчасового, не постійного перебування прислуги жіночої статі Ніро Вульф міг зробити виключенняВін же практично постійно перебував у кабінеті чи оранжереї? Ну ось в цей час в будинок могли тихенько прослизнути прибиральниці
![]()
Та начебто коники. Він вважав жінок істеричними, непередбачуваними, і це його травмувало моральноЯ не пам'ятаю, пояснювалося чому він так сторонився жінок? Чи то просто коники таки були? З серії "ви мені не даєте, то ж я вас не впущу!"![]()
А у слимаків є ріжки?Слимак. Ну, або равлик-безхатько![]()
Мені здається, що щось було про приходящу прислугу, а може плутаю. Та тепер звертатиму увагу.
Та начебто коники. Він вважав жінок істеричними, непередбачуваними, і це його травмувало морально![]()
У мене Гарі на дієті. А Генрі на посиленому харчуванні. Тепер є квест - як нагодувати одного кота, щоб не травмувати морально іншогоВи не хочете трошечки поспілкуватися усі?
І що ти вигадала? Годуєш в різних приміщеннях?У мене Гарі на дієті. А Генрі на посиленому харчуванні. Тепер є квест - як нагодувати одного кота, щоб не травмувати морально іншого![]()
Намагаюся годувати Генрі коли Гарі спитьІ що ти вигадала? Годуєш в різних приміщеннях?
Ну він же ж ще прийде?Хотів ще їжака вам сфотографувати, який приходить пити воду, але, поки я ходив за телефоном, він втік від гріха подалі.
А Том на їжака не реагує?Хотів ще їжака вам сфотографувати, який приходить пити воду, але, поки я ходив за телефоном, він втік від гріха подалі.
Прийде, може ще й не один. Місяць тому тут такі оргії влаштовували, що спати не давали.Ну він же ж ще прийде?![]()
Вже звик.А Том на їжака не реагує?