Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго ранку! Добрих сил:кава:

492745045_1193791589011069_4903510104421238502_n.webp

Комент до питання чому котики такі милі:

Бо в них великі очі та великий лоб, тому для нас вони нагадують немовлят, які еволюційно зроблені милими. Також багато кошатників можуть бути зараженні токсоплазмою (це такі паразити), котрі можуть підсилювати любов до запаху котів у людей. Але це все теорії, на практиці вони просто самі прекрасні істоти на цьому камені посеред космосу.

Комент до питання чому котики такі милі:

Бо в них великі очі та великий лоб, тому для нас вони нагадують немовлят, які еволюційно зроблені милими.
Іра, чужі немовлята викликають у мене емоції яки з великим трудом можна віднести до милування :D

А й справді! Немовлята ж страшненькі!
Як казав один знайомий, тоді ще студент-медик, який був присутній на кесаревому, на питання "І як?" - "Ну як, як... Розрізали, дістали цього опариша..." :D

Як казав один знайомий, тоді ще студент-медик, який був присутній на кесаревому, на питання "І як?" - "Ну як, як... Розрізали, дістали цього опариша..." :D
Ой, ну то вже занадто. Але я бачила немовлят пацюків - ото їм ту дуже пасує. Біле, голе, довгасте. Фу, дуже неприємне.

Втомилася від Тредс. Закрила його, думаю, зараз зайду на ХФ, пишу в пошуку, дивлюся, а написала Тредс.
Він вже мною керує! 😳
Пішла читати книгу.

Втомилася від Тредс.
Він спочатку надихає :угу: А потім розумієш, що там, як і усюди, пошуки "своїх людей" дуже енерго-(емоційно)затратні :)

Я сьогодні "зранку" (ну, коли у мене "ранок") намагаюся співати "на склі морозному малюю..", але не пам'ятаю, як же там пристосувати сердечко, трамвай та весну :-) Тож просто мугикаю :-)

Останнє редагування:
Він спочатку дуже надихає :угу: А потім розумієш, що там, як і усюди, пошуки "своїх людей" дуже енерго-(емоційно)затратні :)
Та просто там дуже галасливо та й купу часу забирає. Якщо бути там пів години на день, то норм, а просто тупо гортати пости, відшукуючи цікавий, втомлює. Ну і якби я не була зв'язана думкою, що треба просувати свій контент, то було б простіше. А то думаєш: так, треба лайкати, треба відповідати на коменти, Тред це любить. А тепер треба з іншого акка зайти і просто поспілкуватися для себе. О, а ця сторінка може бути корисна для віршів, треба знову зайти з іншого акка і засвітитися там... І це я, якій на форумі вистачало одного Дзеркалля :-)
І от думаю: чому я те, що цікаво, перетворюю на роботу для себе? А потім воно мене напружує. Мало мені двох груп (від ТГ здихалася, дякувати Сіру), так тепер ще одну на себе повісила.
Ну, я-то від початку не знала, що там треба так активно просувати дописи, думала, що просто закинув віршик і пішов, і можна не заходити.
Хоча з Дзеркалом була та сама петрушка, я і тут намагалася тримати активність, щоб людям було цікаво.
Треба щось міняти вже у моєму житті. Заведу кота і покину вас всіх :ги:
Ага, і піду в Тредс, просувати кота :іржач: Це вже діагноз.

Я сьогодні "зранку" (ну, коли у мене "ранок") намагаюся співати "на склі морозному малюю..", але не пам'ятаю, як же там пристосувати сердечко, трамвай та весну :-) Тож просто мугикаю :-)
...сердечко і від нього йде
тепло в холодному трамваї
і починається весна :)

Назад
Зверху Знизу