Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Комент до питання чому котики такі милі:

Бо в них великі очі та великий лоб, тому для нас вони нагадують немовлят, які еволюційно зроблені милими.
Іра, чужі немовлята викликають у мене емоції яки з великим трудом можна віднести до милування :D

А й справді! Немовлята ж страшненькі!
Як казав один знайомий, тоді ще студент-медик, який був присутній на кесаревому, на питання "І як?" - "Ну як, як... Розрізали, дістали цього опариша..." :D

Як казав один знайомий, тоді ще студент-медик, який був присутній на кесаревому, на питання "І як?" - "Ну як, як... Розрізали, дістали цього опариша..." :D
Ой, ну то вже занадто. Але я бачила немовлят пацюків - ото їм ту дуже пасує. Біле, голе, довгасте. Фу, дуже неприємне.

Втомилася від Тредс. Закрила його, думаю, зараз зайду на ХФ, пишу в пошуку, дивлюся, а написала Тредс.
Він вже мною керує! ?
Пішла читати книгу.

Втомилася від Тредс.
Він спочатку надихає :угу: А потім розумієш, що там, як і усюди, пошуки "своїх людей" дуже енерго-(емоційно)затратні :)

Я сьогодні "зранку" (ну, коли у мене "ранок") намагаюся співати "на склі морозному малюю..", але не пам'ятаю, як же там пристосувати сердечко, трамвай та весну :-) Тож просто мугикаю :-)

Останнє редагування:
Доброго ранку! Добрих сил:кава:

492745045_1193791589011069_4903510104421238502_n.jpg
Оце ти правильно кажеш. :ги: :вітаю: Саме сили потрібні. :угу: кава не особливо й допомогає :-)

Він спочатку дуже надихає :угу: А потім розумієш, що там, як і усюди, пошуки "своїх людей" дуже енерго-(емоційно)затратні :)
Та просто там дуже галасливо та й купу часу забирає. Якщо бути там пів години на день, то норм, а просто тупо гортати пости, відшукуючи цікавий, втомлює. Ну і якби я не була зв'язана думкою, що треба просувати свій контент, то було б простіше. А то думаєш: так, треба лайкати, треба відповідати на коменти, Тред це любить. А тепер треба з іншого акка зайти і просто поспілкуватися для себе. О, а ця сторінка може бути корисна для віршів, треба знову зайти з іншого акка і засвітитися там... І це я, якій на форумі вистачало одного Дзеркалля :-)
І от думаю: чому я те, що цікаво, перетворюю на роботу для себе? А потім воно мене напружує. Мало мені двох груп (від ТГ здихалася, дякувати Сіру), так тепер ще одну на себе повісила.
Ну, я-то від початку не знала, що там треба так активно просувати дописи, думала, що просто закинув віршик і пішов, і можна не заходити.
Хоча з Дзеркалом була та сама петрушка, я і тут намагалася тримати активність, щоб людям було цікаво.
Треба щось міняти вже у моєму житті. Заведу кота і покину вас всіх :ги:
Ага, і піду в Тредс, просувати кота :іржач: Це вже діагноз.

Я сьогодні "зранку" (ну, коли у мене "ранок") намагаюся співати "на склі морозному малюю..", але не пам'ятаю, як же там пристосувати сердечко, трамвай та весну :-) Тож просто мугикаю :-)
...сердечко і від нього йде
тепло в холодному трамваї
і починається весна :)

А! Забула вам сказати. Я ж Римму сьогодні до біса послала :-) Знову їй "дівчата" завадили. Це в Мікро під її віршем ))

А! Забула вам сказати. Я ж Римму сьогодні до біса послала :-) Знову їй "дівчата" завадили. Це в Мікро під її віршем ))
Прочитала. Задовбала.
Але, блін, бодатись з Мариною??? Вона з гдузду з'їхала? У Марини чорний пояс по срачах! Риммі ще дуже повезло тут.

Назад
Зверху Знизу