Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ось ми в Тредс. Заходьте, хто може :-)
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Я забула пароль від інсти. Від другого акаунту також. На телефон у мене це не захотіло встановлюватися. Щось пороблено. Але я ще не здаюся:)

Знову біля мене дрон літає, падлюка.

Я забула пароль від інсти. Від другого акаунту також. На телефон у мене це не захотіло встановлюватися. Щось пороблено. Але я ще не здаюся:)
Так ти ж зареєструвалася. Ми ж з тобою вже подружилися )

• Я в шоці!
Реакції: E.N
Шо там у вас твориться? Вже аж у нас обговорюють Харків
Як на мене, то три дні назад гірше було. Ну то мабуть зараз далі від мене. Бо тоді я майже всі вибухи чула, а зараз менше і тихо. Ото дрон тільки, падлюка, що тоді, що зараз жужжав поряд.

Тоді чому я не можу зайти - мене в інсту закідує
Ми в інсті мабуть і подружилися. Чи то лише я з тобою? Мене начебто теж раз так викидало. Не пам'ятаю чому, бо кілька акків, там якісь між ними ще терки.
А, і ще без додатка не пускало. Мабуть так і є. З одного просто викидало, а другому запропонувало додаток.
Але ж я х тел. Ну спробуй завантаж Тредс.

Як на мене, то три дні назад гірше було. Ну то мабуть зараз далі від мене. Бо тоді я майже всі вибухи чула, а зараз менше і тихо. Ото дрон тільки, падлюка, що тоді, що зараз жужжав поряд.
Чула може пару бахів далеко
Ми в інсті мабуть і подружилися. Чи то лише я з тобою? Мене начебто теж раз так викидало. Не пам'ятаю чому, бо кілька акків, там якісь між ними ще терки.
А, і ще без додатка не пускало. Мабуть так і є. З одного просто викидало, а другому запропонувало додаток.
Зрозуміло, ще додаток. Буду вже завтра розбиратися

Чула може пару бахів далеко

Зрозуміло, ще додаток. Буду вже завтра розбиратися
Якщо його установиш, то додаток інсти можна видалити (якщо спецом встановила), він не потрібен.

Вкладення

• Screenshot_20250503-005954.webp
    Screenshot_20250503-005954.webp
    35.1 КБ · Перегляди: 15
Лайкніть, будь ласка, в Мікро вірш нового автора. Зробимо йому приємне :)

Сір, а ти де? Що я тебе давно не бачу? Город садиш?

Смартфон почав тупити і батарея швидко розряджатися після того, як встановив додаток Threads.
Screenshot_2025-05-03-13-57-11-034_com.miui.securitycenter.webp

Назад
Зверху Знизу