Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Давайте поспілкуємося! Мені хочеться усім разом поспілкуватися :збентежений:
P.S. І шоколадку :(

Я тут спілкуватися прийшла, а тепер Ф'ям у Тредсі залипла :-)

Хтось у Тредсі:

Купив у магазині пельменів, прийшов додому, кинув їх на стіл, а в холодильник не поклав, відволікся. Посидів в інеті, настав час поїсти. Приходжу на кухню, а там на столі лежить один великий мегапельмінь... розморозилися вони. А жерти хочеться. Взяв качалку, розкотив аморфну масу по листі, накидав зверху сиру та ковбаси, помідорів порізав і поставив у духовку.
Людоньки! У житті я не їв піци смачніше :їжа: :-)

Ти ж казала з тобою не спілкуватися :незнаю:
То коли було! Вже другий тиждень не сплю до другої ночі. Але скоро знову зроблю нормальний графік. От тоді і не будете спілкуватися :-)
Трясця, після Тредсу тепер тут весь час не туди натискаю, щоб смайли ставити.

Хтось у Тредсі:

Купив у магазині пельменів, прийшов додому, кинув їх на стіл, а в холодильник не поклав, відволікся. Посидів в інеті, настав час поїсти. Приходжу на кухню, а там на столі лежить один великий мегапельмінь... розморозилися вони. А жерти хочеться. Взяв качалку, розкотив аморфну масу по листі, накидав зверху сиру та ковбаси, помідорів порізав і поставив у духовку.
Людоньки! У житті я не їв піци смачніше :їжа: :-)
Я таке вже читала дуже давно. У Тредсі купа сторінок, які хочуть розкрутитися за рахунок чужих жартів. Так що я їх не лайкаю, навіть якщо сподобалися. Тобто дуже зрідка.

А що він вміє писати? Тільки пиріжки чи звичайні віршики?
Звичайні. Самобутні, як він їх назвав. Це означає, що ти даєш тему, а він про це пише віршик :-)
Марко Кейк теж жаліється, що залипла в Тредсі і не спить :)
Та вона вчора вже видалилася, мені це підтвердила, а через пів години вже була там :-)
А теж досі не сплю. Збила графік. Завтра закину туди вірш і піду. Краще книгу почитаю. Привезла з собою, а сама навіть в електричці не читала.

Доброго ранку! Добрих сил:кава:

492745045_1193791589011069_4903510104421238502_n.webp

Комент до питання чому котики такі милі:

Бо в них великі очі та великий лоб, тому для нас вони нагадують немовлят, які еволюційно зроблені милими. Також багато кошатників можуть бути зараженні токсоплазмою (це такі паразити), котрі можуть підсилювати любов до запаху котів у людей. Але це все теорії, на практиці вони просто самі прекрасні істоти на цьому камені посеред космосу.

Назад
Зверху Знизу