Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго мирного ранку всім!
Питання до шановної спільноти:
1. Ще когось, крім Іронії, дратує моя присутність в цій темі форуму?
2. І що саме вас дратує?​
Мені справді цікаво! Пишіть або додавайте зображення (мене вони не дратують - я візуал).

Ще когось, крім Іронії, дратує моя присутність в цій темі форуму?
Давайте висловлюватися більш точно. Мене дратує не ваша присутність, а картинки, які ви почали постити з певного часу. Причому дратують вони мене від будь-якої людини в будь-якій мережі. Але я про це вам не казала, бо маєте право. Сказала, лише коли ви запостили картинку у пості, адресованому мені. Причому написала зі сміхом і поясненнями чому воно так, щоб не ображати. Якщо ви просто спілкуєтеся, то не маю нічого проти.

мене вони не дратують - я візуал
Я теж візуал. Картинки дратують не тому. Це наче сказати: пригощайте мене також і неякісною їжею - я люблю їсти. Але їжа буває різною, так само як зображення та їх вміст.

Останнє редагування:
Ну картинки з банальними малозмістовними інструкціями типу "люби людей, радій життю, дари добро, відкрий душу, поливай квіти, чисти зуби ̶,̶ ̶в̶и̶м̶и̶й̶ ̶п̶і̶д̶л̶о̶г̶у̶,̶ ̶к̶у̶п̶и̶ ̶х̶л̶і̶б̶, і буде тобі божа благодать" таки трохи піддратовують, мушу зізнатись. Хоча я тут гість, так що не факт що моя думка щось має важити. Та я й не регулярно заходжу, тому не фіксуюсь на такому і спокійно пролистую. Але якби до мене особисто звернулись з подібним "to do"-списком, я б навряд чи зраділа. Тобто я розумію, про що Іра. Сорі.

P.S. Присутність не дратує

Останнє редагування:
Доброго мирного ранку всім!
Питання до шановної спільноти:
1. Ще когось, крім Іронії, дратує моя присутність в цій темі форуму?
2. І що саме вас дратує?​
Мені справді цікаво! Пишіть або додавайте зображення (мене вони не дратують - я візуал).
1 - присутність не дратує:)
2 - "повчальні" картинки. Сонний равлик дуже добре написала чому

Доброго ранку! Нам - добра та тепла:кава:

486531785_122147886398448024_582371412034782712_n.webp

Я не повчала - лише радила. Та я вас всіх зрозуміла. Не буду вас більше засмучувати!
Всім мирного життя, успіхів у творчості та розуміння у спілкуванні! :кручусь:

Лено, вірш шикарний! Але "знищений".

• Це лайк!
Реакції: E.N
Не знаю як виправити, бо хочу щоб залишилось "коло хати"
Можна "був ворог знищений у хати"
О, був ворог вбитий коло хати.... "Вбитий" може бути?
Подохлий ворог біля хати
або якщо цивільніше, то
розбитий ворог біля хати

• Це лайк!
Реакції: E.N
тільки якшо шо, всі варіації "дохлих" чи "вбитих" краще блюрити. Це хоч не матюки, але теж може попасти під роздачу

тільки якшо шо, всі варіації "дохлих" чи "вбитих" краще блюрити. Це хоч не матюки, але теж може попасти під роздачу
Ні-ні, "розбитий" саме воно. Дякую! Я сьогодні серед ночі раптом прокинулася з цими рядками про вишні, хрущів та ягнят

Я сьогодні серед ночі раптом прокинулася з цими рядками про вишні, хрущів та ягнят
я рахував вночі ягнята
та не спалось гули хрущі
і десь за вишнями шевченко
мені погрожував ціпком

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу