Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Вона діяла за протоколом. А пілот піде під суд.Боже, яка коза ця помічниця пілота
В смислі, є протокол, за яким треба діяти під час захоплення?Вона діяла за протоколом
Ти точно подивилася першу серію?В смислі, є протокол, за яким треба діяти під час захоплення?
Ти точно подивилася першу серію?![]()
За протоколом не можна відчиняти двері в кабіну.
Але ж я не дуже уважна, казала вжеМожу щось запросто пропустити повз вух
![]()
А допустити, щоб терористи вбили одного за іншим заручників можна?За протоколом не можна відчиняти двері в кабіну.
Ну давай далі пролонгуємо сюжет, в якому пілот сказав терористам "Та вбивайте стюардесу, мені головне протокол не порушити". Що далі? Вбили півсалону пасажирів, поки літак долетить до Лондона. Або й усіх 150 чи скільки там їх. За це пілота не судитимуть, так?А те, що помічниця хотіла йому завадити це зробити, а він її ще й побив - це окрема історія.
Він не зрозумілий навіть тим, хто в курсі про реінкарнаціюЦей вірш буде зрозумілий тим, хто не дуже в курсі про реінкарнації ?
пробралася колишня теща
в реінкарнацію петра
вже ж рідній матері не скаже
ви уїжджаєте коли
Або може настирна теща. Але тоді можна подумати, що це зараз вона теща.
померла?Або може настирна теща.
Лена, тобто тобі в принципі зрозумілий механізм реінкарнації тещі в Петра?померла?
Скаже\не скаже він тому, що в нього вселилося. Але це вже не про реінкарнацію здаєтьсяЛена, тобто тобі в принципі зрозумілий механізм реінкарнації тещі в Петра?Тобто Петро зараз не Петро, а його колишня теща. Кому ж він тепер скаже/не скаже "ви уїжджаєте коли", якщо тепер цієї жінки в принципі не існує?
![]()
А допустити, щоб терористи захопили управління і скерували літак в столицю, щоб він вибухнув? Звідки знати для чого їм літак?А допустити, щоб терористи вбили одного за іншим заручників можна?
Протокол дій у випадку захоплення літака.Я ж чого питаю - який же протокол в разі захвату літака,
А далі наступні терористи розумітимуть, що не варто розраховувати таким чином захопити літак і летіти куди їх захочеться. А от якщо всі знатимуть, що можна шантажувати пілотів, то це відкритий шлях.Ну давай далі пролонгуємо сюжет, в якому пілот сказав терористам "Та вбивайте стюардесу, мені головне протокол не порушити". Що далі?
Так, в цьому житті вона його мати.Куди саме вона пробралася - в його сім'ю, тобто реінкарнувалася як його мати?
Ні, я мала на увазі, що в Петра нове життя (реінкарнація), і в цьому житті теща Петра вже його мати. А що - не можна це називати пробралася в реінкарнацію?Лена, тобто тобі в принципі зрозумілий механізм реінкарнації тещі в Петра?Тобто Петро зараз не Петро, а його колишня теща. Кому ж він тепер скаже/не скаже "ви уїжджаєте коли", якщо тепер цієї жінки в принципі не існує?
![]()
Ні, він же теж померлий в минулому житті.померла?
Можна назватиНі, я мала на увазі, що в Петра нове життя (реінкарнація), і в цьому житті теща Петра вже його мати. А що - не можна це називати пробралася в реінкарнацію?
Лена, а тобі подобається кислий присмак у каві?
Чи як сказати - трапилася?