Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Можу лише порадити спробувати в режимі інкогніто.Загалом в мене така проблема лише з ХФ. Тобто інші сайти і соцмережі все бачать.
І ще, глянь дозволи у браузера. Це коли довгий тап по іконці, далі інформація і дозволи програм. Повинен бути дозвіл на память. А якщо додатково у правому верхньому куті тицьнути й обрати усі дозволи, то виявиться, що записати на смартфон і потім прочитати записане — то два різних дозволи.Загалом в мене така проблема лише з ХФ. Тобто інші сайти і соцмережі все бачать.
Я ж не пам'ятаю як саме. Я 2 години витратила на пошук вирішення проблеми. Могла конвертувати, могла з іншого тел (але це навряд, бо в ньому я взагалі не знаю де файли, він незручний), може ще якось.Хоча, якщо один раз вдалося завантажити, то що за нафіг?
По якій іконці? Значок гугла?І ще, глянь дозволи у браузера. Це коли довгий тап по іконці, далі інформація і дозволи програм.
Ну так, ярлик.По якій іконці? Значок гугла?
Я подивилася через додатки, там все норм з дозволами.Ну так, ярлик.
Можу лише порадити спробувати в режимі інкогніто.
Не допомоглоСпробуй ще це і все... поки що:
Хочу тепла та сонця (бо взимку, як той сурок, впадаю в анабиоз, виринати з якого щодня дуже важко!доки йде війна --пори року не мають особливого сенсу
Хотіла ще емоційніше, але боялася сусідів налякатиНащо ж так лякати?![]()