Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
З іншого тел змогла завантажити, він хоча б бачить, але формат не пітримується на хф. А як же я вчора зробила?

Збиралася повишивати, і вже годину мудохаюся з телефоном! ?
До речі, вас не дратує, коли на тел кажуть тіліпон? По приколу, звісно, кажуть.

мені теж щоб дудєлку завантажити прийшлося переконвертувати в mp3
може там щось треба вибрати у якому форматі зберігати?
В мене вчора якось вийшло, я не конвертувала. Це якось пов'язано з внутрішньої пам'яттю, воно оте все показує як за матовим склом, його не можна обрати.

А може я все-таки конвертувала? ?

Збиралася повишивати, і вже годину мудохаюся з телефоном! ?
До речі, вас не дратує, коли на тел кажуть тіліпон? По приколу, звісно, кажуть.
Дратує. Але мене останнім часом все дратує. Відчуваю що можу вибухнути. Тому уникаю товариства :D

Конвертер теж не бачить :-)

Я записував диктофоном (додаток на смартфоні). Потім скопіював файл туди, де побачить форум. Записалось з розширенням .aac і форум відмовив. Сказав, що прийме .mp3, .opus, .ogg або .wav. Обрав у лаштунках диктофона MP3.

Останнє редагування:
Я записував диктофоном (додаток на смартфоні). Потім скопіював файл туди, де побачить форум. Записалось з розширенням .aac і форум відмовив. Сказав, що прийме .mp3 або .ogg. Обрав у лаштунках диктофона MP3.
Я записала в ТГ, огг. А де це місце, де форум може побачити, я не знаю.

Але ж інший тел бачить і завантажує сюди. Просто не відкриває і не пропонує.

Він бачить лише завантаження, які були зі сторонніх ресурсів. Мої відео чи аудіо не бачить. Матове скло.
А де знаходяться ці завантаження, які були зі сторонніх ресурсів? Якщо до них у компанію підкинути потрібний файл?
Тобто ні. Він бачить лише книги :-)
Ну, тоді до книг підкинь.

Ну, тоді до книг підкинь.
Ні, не бачить. Я вже куди тільки їх не підкидала. До речі, там і книг нема, самі назви тек, воно там живе своїм життям.
Я ж кажу - це проблема цього тел. Може налаштування.
Але ж якось я вчора це зробила. І це точно було з цього тел.

Ні, не бачить. Я вже куди тільки їх не підкидала. До речі, там і книг нема, самі назви тек, воно там живе своїм життям.
Я ж кажу - це проблема цього тел. Може налаштування.
Але ж якось я вчора це зробила. І це точно було з цього тел.
Ну хоч щось і з того, що бачить, можна тицьнути? Можеш знімок екрану показати?

Назад
Зверху Знизу