Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ну хоч щось і з того, що бачить, можна тицьнути? Можеш знімок екрану показати?
Через Завантажити файли нічого не бачить, крім самих тек, а в них книги теж неактивні.

Вкладення

• Screenshot_20250319-223651.webp
    Screenshot_20250319-223651.webp
    32.5 КБ · Перегляди: 26
У верхньому лівому кутку тицьни три полоски.

У верхньому лівому кутку тицьни три полоски.
Я вже по 20 разів перетицяла усе, що можна було :-) Там завантаження, телефон і диск. І так само не активні файли. Вони скрізь такі, як на скріншоті.

Я вже по 20 разів перетицяла усе, що можна було :-) Там завантаження, телефон і диск. І так само не активні файли. Вони скрізь такі, як на скріншоті.
А якщо зараз завантажиш цей файл, його побачить?
Мій порошок )

А якщо зараз завантажиш цей файл, його побачить?
Якщо просто зайти у файли, то він є, а якщо через то не знаю де шукати. Там купа тек, то їх всі треба відкривати. Але навряд там буде, бо попередні файли там не знаходила.

І навіть щоб цей скрін зараз запостити, його треба спочатку редагувати - наприклад, трохи обрізати, тоді він стає активний :-)
Хоча мені так пригадується, начебто раніше (давно) такого не було, може помиляюся.

Вкладення

• Screenshot_20250319-225741.webp
    Screenshot_20250319-225741.webp
    35.3 КБ · Перегляди: 22
Та нема. Я ж в першу чергу там дивилася.
В цій теці те, що на першому скріні.
Гаразд. У тебе на там третій файл із зображенням грамофона. Яке у нього розширення? Його можна обрати для завантаження?

Загалом в мене така проблема лише з ХФ. Тобто інші сайти і соцмережі все бачать.

Загалом в мене така проблема лише з ХФ. Тобто інші сайти і соцмережі все бачать.
І ще, глянь дозволи у браузера. Це коли довгий тап по іконці, далі інформація і дозволи програм. Повинен бути дозвіл на память. А якщо додатково у правому верхньому куті тицьнути й обрати усі дозволи, то виявиться, що записати на смартфон і потім прочитати записане — то два різних дозволи.

P. S. Хоча, якщо з іншими сайтами норм, то пофіг.

P. P. S. Хоча, якщо один раз вдалося завантажити, то що за нафіг? Може оперативної пам'яті не вистачає і, коли відкривається провідник для вибору файла, браузер закривається?

Останнє редагування:
Хоча, якщо один раз вдалося завантажити, то що за нафіг?
Я ж не пам'ятаю як саме. Я 2 години витратила на пошук вирішення проблеми. Могла конвертувати, могла з іншого тел (але це навряд, бо в ньому я взагалі не знаю де файли, він незручний), може ще якось.

Назад
Зверху Знизу