Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Пропонуєш набити той співробітниці Іронії макітру? Як третій варіант :D
В мене було таке бажання :угу: Я так розізлилася, що навіть і зараз хочеться когось побити. І розізлилася (авторедактор чомусь підкреслює і виправляє це слово) не через її думку, а тому що вона намагалася мене переконати безапеляційним тоном, я б сказала - фанатично. Саме через це я назвала її тупою. Що навіть думки не допускає, що може бути інакше.

В мене було таке бажання :угу: Я так розізлилася, що навіть і зараз хочеться когось побити. І розізлилася (авторедактор чомусь підкреслює і виправляє це слово) не через її думку, а тому що вона намагалася мене переконати безапеляційним тоном, я б сказала - фанатично. Саме через це я назвала її тупою. Що навіть думки не допускає, що може бути інакше.
Я так розумію, що ти зараз в електричці? Прошу, нікого там не бий! :)

Навіть та співробітниця, можливо, не недалека, а через постійний стрес її мозок страдає від спазмів судин (нестачі кисню), що погано позначається на розумових здібностях.
Це мій мозок страждає від нестачі кисню, а вона по життю взагалі флегматик. Не те щоб її ніщо не турбувало, але вона ще до війни була така спокійна, що це аж дратувало. Ну і зараз не дуже емоційна. Людина, яку мало що цікавить у житті. Філолог, який пише з купою помилок. Думаю, цього досить, щоб скласти уявлення.

Це мій мозок страждає від нестачі кисню, а вона по життю взагалі флегматик. Не те щоб її ніщо не турбувало, але вона ще до війни була така спокійна, що це аж дратувало. Ну і зараз не дуже емоційна. Людина, яку мало що цікавить у житті. Філолог, який пише з купою помилок. Думаю, цього досить, щоб скласти уявлення.
Як холерик холерику скажу, Вам, як естраверту (як я Вас бачу), треба зняти стрес прасуванням вручну якоїсь великої речі або прибиранні житла, вкласти в це весь негатив, бо бити тарілки наразі дорого! :)

Як холерик холерику скажу, Вам, як естраверту (як я Вас бачу), треба зняти стрес прасуванням вручну якоїсь великої речі або прибиранні житла, вкласти в це весь негатив, бо бити тарілки наразі дорого! :)
Я тарілки не б'ю, мені їх шкода, і не навчена так поводитися. А прасувати зараз не можу, я в електричці :-)

це все сторони однієї медалі, все що ми зараз обговорюємо схоже на намагання (наприклад) пояснити словами поведінку функції що вона є рішенням діференційного рівняння другого порядку
Це тому, що в психології треба починати з рівняння з одним невідомим та поступово переходити до диференційних рівнянь другого поряку.

це все сторони однієї медалі, все що ми зараз обговорюємо схоже на намагання (наприклад) пояснити словами поведінку функції що вона є рішенням діференційного рівняння другого порядку
ОБоже111(с)

Оце знову зачепило на ФБ:

Олександр Олійник
неспішність раджу вам і спокій
вже вкотре твердить психіатр
гнат посміхається киває
неспішно дістає тесак
©️
Geronimo

Moon Aquarius
спокійно виклада на столик
ножі виделки штопор сіль
печеню що святив католик
та лікар з жаху вже помер

гнат зажуривсь що вже не зможе
його обідом пригостить
бо всі відносяться вороже
як гнат дістане свій тесак
🙃

:кіт: (дуже заморився, працював весь день) :)
- Хазяїн, ну що ти репетуєш, я тільки очі заплющив!

Назад
Зверху Знизу