Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Чесно кажучи, я його слухала-слухала, а коли вже хвилина до кінця лишилася, перемотала, але і там не почула щось такого. Мабуть саме той момент упустила ))
Там 5 хвилин, з 1:58:20 по 2:03:44.

У мене Генрі дуріє від яблук з АТБ! Лізе в них, треться, як маніяк! Мабуть чімось обробляють таким, для нього пахучім. Другий, Гаррі, чхать хотів на ці яблука при цьому!
Інколи себе питаю, де мої гроші? 😊 У лоточку Мурзієтти...А двох нагодувати, та ще й якісно, та й ще щоб їли, та ще й щоб добре виходило з пузіка 😛, я не знаю...😊

От з цім проблем нема :D Тирсу купляємо мішками по 25 кг :D
Є дві речі у нас вдома, які відсліжую , особливо після 24.02.22, як стратегічні припаси - це кава і ....мурзіна тирса...😊

Є дві речі у нас вдома, які відсліжую , особливо після 24.02.22, як стратегічні припаси - це кава і ....мурзіна тирса...😊
Кава тоді у мене була. А от з тирсою та кормом був повний швах. Але в інтернеті знайшлася людина, господар чи сторож( я не зрозуміла) якогось магазина де був корм для тварин. Він засів там, десь на Леваді у підвалі. І роздавав цей корм безкоштовно. Прийшлося тільки пішки туди дістатися. Контактом тоді поділилися з друзями доньки, с сусідами, колегами...
Дядько, якщо ви це прочитаєте - щиро вам дякую, ви з'явилися дуже вчасно, багато маленьких життів врятували. Багато плюсів вам у карму!

А кава прокаталася зі мною до Прикарпаття. Нащо я її потягнула з собою, не знаю. Кинула тоді в сумку білизну свою та донькину. Документи. Каву і флакон парфумів...Одна сумка на двох, зате смачно пахла (немає відповідного смайла)

А, тоді значить слухала. Але воно чесно кажучи таке.. нудненьке.
D0%B0%D1%8F-%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B0-5462143.gif

ок сьо

ок, сьогодні не буду :)
Я так, скраєчку натякну, про Дрезден краще в іншій темі, не про Харків і обстріли, бо таке прийнято рішення, що там тільки оперативно про місто і що над містом. Інше все - де вам буде зручно.
Я не то шоб залізла на табуретку і командую, я нагадаю, які в нас справи.
Щоб ви не образилися , я ніхто у цих справах

Може якось розважимося?
Лено, ти що робиш?

Навіть тварини скучили за весною, де пахне свіжою землею, травичкою, квітами... Світить ласкаве сонечко, радісно співають пташки...
Велика "бджілка" летить до троянд :-)

Останнє редагування:
О, щодо серіалів. :) Додивилася другий сезон "Великої маленької брехні". Другий цікавішим здався.
В ньому до виконавців ролей приєдналася Меріл Стріп. Ну і, звісно ж, відіграла на вищому рівні :)
Я терпіти не можу Різ Уе
А як щодо Меріл Стріп? :ги:

Уiзерпун. Так, в неї таке гостре підборіддя, що мене аж лякає. 😁
Дуже бісяча, дуже -дуже на хвилі успіху, багата та має вагу у амеріканському кінематографі. Продюсер. Акула. Жінка з яйками попри лялькове підборіддя.
Це я про неї таке читала.
Може, щось і є насправді, крім піару. 😊
Думаю, що все вищенаведене правда :) Дізналася, до речі, що її зріст усього 157. Поруч з дилдами Ніколь Кідман (180) та Лорой Дерн (стільки ж) виглядала манюнькою :-) А ще вона Овен. Усі Овни, незалежно від гендеру, пробивні та енергійні :)

дуже-дуже на хвилі успіху
А як ставишся до Ніколь Кідман, яка, без сумніву, теж на хвилі успіху? :) В цьому серіалі у неї знов ****уальна роль. Щось вона по ним спеціалізується. :rolleyes: А цього року вийшов провокативний фільм "Погана дівчинка".
Сюжет: начальниця виконує еротичні накази свого стажера. :-)

hq720.webp

Назад
Зверху Знизу