Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Треба мені переключитися, на щось неромантичне.
,,Ебігейл,, 2024.
Зловмисники вкрали дочку кримінального боса. Така фееечка- балеринка.
А вона виявилась вампіром. І , здогадуюсь, тікай хто може. ?
В коментах один чоловік пише, була і в нього балерина. Той ще вампір...?
Так ти це подивилася? :) Радиш?

"... щось некро-романтичне..."
навіяло)))

• Я в шоці!
Реакції: E.N
Бувають же такі дивні люди :-)
Один хлопець дуже боявся прийти в перший раз до мене додому з міркувань, що раптом там на нього чекає мама-батько і одразу наручники застібнуть, до рагсу потягнуть :-) Він таки прийшов, розхрабрився.. навіть з букетом троянд. Дуже здивувася, що його побоювання не ствердилися. :ги: Прям поламала хлопцю усю картину світу!
"Синку, до дівчат не ходи! Обмануть, окрутять, зіллям обпоять, одружать непритомного!" - хор матусь хлопців :D

Лена, а що ти дивишся зараз?
Я виявила, що є чомусь недивлений мною детективний серіал, який варто було б давно подивитися :-)
"Той, хто читає думки" (2009-2014). Ось питання, чому мені при запиті подібних серіалів завжди підганяли "Менталіст", "Касл", "Обдури мене", "Шерлок", "Доктор Хаус", а цей жодного разу ні?! :незрозумію: Випадково натрапила на нього в онлайн-кінотеатрі.

Стала дивитися, ну норм. Гг, щоправда, не харизматичний (не те що в "Обдури мене", скажімо :-) ), але й не бісячий, як в Менталісті, так що най буде :)
Щось про бурову де добурилися до чогось незрозумілого. "The rig"

Так ти це подивилася? :) Радиш?
Типовий ужастік. Багато крові. Нічого нового у цьому жанрі... Це переспів ,,Дитини Дракули,,, як написано у анотації , на теперешній час.
Моторошно, але набір штампів. ?

1739272016638.webp

Типовий ужастік. Багато крові. Нічого нового у цьому жанрі... Це переспів ,,Дитини Дракули,,, як написано у анотації , на теперешній час.
Моторошно, але набір штампів. ?
Я так розумію, фільми про вампирів ти дивишся :) Чи дивилася "Впусти мене", теж про 12-річну вампирицю? :зуби:

Ще на тему 12-річних, але не вампириць, просто крутих дівчат - колись сподобалася Вбивашка :)

a8bb8733d3ba8c1e950f9c1584230dc0.webp

Доречі, про сімейку Адамс :) Ніяк не подивлюся другий сезон "Венсдей", а вже ж давно вийшов! І я ж на нього чекала! Все, почну його нарешті, скільки можна тягнути і дивитися щось не те й не те :-)

Я так розумію, фільми про вампирів ти дивишся :) Чи дивилася "Впусти мене", теж про 12-річну вампирицю? :зуби:

Ще на тему 12-річних, але не вампириць, просто крутих дівчат - колись сподобалася Вбивашка :)
Я не дуже западаю на вампірячі пригоди, жахи чи зомбі. ?
Фєнтезі та містика , с інтригою - це ще якось-такось.
Стівена Кінга краще почитати , більше задоволення. ?

Я не дуже западаю на вампірячі пригоди, жахи чи зомбі. ?
Ненавиджу фільми про зомбі :ніні: Ніякого естетичного задоволення, на відміну від красивих вампирчиків :-)
Стівена Кінга краще почитати , більше задоволення. ?
Що у нього, наприклад? :)

Пробувала читати Кінга багато разів. Занадто страшно для мене. :ги: Сподобалася тільки "Мертва зона", ну як сподобалася.. Теж були такі моменти, яких хотілося б "розвидіти".
Останнє, що пробувала читати - "Темна вежа".

Пробувала читати Кінга багато разів. Занадто страшно для мене. :ги: Сподобалася тільки "Мертва зона", ну як сподобалася.. Теж були такі моменти, яких хотілося б "розвидіти".
О, ,, Сяйво,, і продовження, ,,Доктор Сон,,
,,Сяйво,, є і фільм, з Джеком Ніколсоном (якщо правильно прізвище написала), жах жахливий!

Щось про бурову де добурилися до чогось незрозумілого. "The rig"
Почитала, про що це. "Шотландська нафтова вежа в Північному морі оповита неприродним туманом, який відрізає їх від зовнішніх комунікацій. Суперечки, виявлені у тумані, викликають у інфікованих членів екіпажу зміни у поведінці. Після вивчення суперечки вчений на борту нафтової вежі підозрює, що з дна океану був випущений древній паразит."
Чомусь нагадало північний морський ужастик "******", про експедицію 1845 року на кораблях "******" та "Еребус", дивилися з тобою :) Я ще читала книгу Дена Сіммонса, по якій серіал поставили.

.webp

Ненавиджу фільми про зомбі :ніні: Ніякого естетичного задоволення, на відміну від красивих вампирчиків :-)

"Побіг з Шоушенка" це також Кінг. Той випадок коли знято буквально по тексту. А у екранізацій Кінга з цім погано. Колись читала інтерв'ю з ним, він сказав, що його діло писати, а як режисер зніматиме кіно його не турбує - режисер так бачить:D
Темну вежу прочитала усю. Перши книги навіть не один раз:)

Почитала, про що це. "Шотландська нафтова вежа в Північному морі оповита неприродним туманом, який відрізає їх від зовнішніх комунікацій. Суперечки, виявлені у тумані, викликають у інфікованих членів екіпажу зміни у поведінці. Після вивчення суперечки вчений на борту нафтової вежі підозрює, що з дна океану був випущений древній паразит."
Чомусь нагадало північний морський ужастик "******", про експедицію 1845 року на кораблях "******" та "Еребус", дивилися з тобою :) Я ще читала книгу Дена Сіммонса, по якій серіал поставили.

.webp
Ні-ні. До Террора це не дотягує аж ніяк! Такє, проходне

"Побіг з Шоушенка" це також Кінг. Той випадок коли знято буквально по тексту. А у екранізацій Кінга з цім погано. Колись читала інтерв'ю з ним, він сказав, що його діло писати, а як режисер зніматиме кіно його не турбує - режисер так бачить:D
Темну вежу прочитала усю. Перши книги навіть не один раз:)
,,Зелена міля ,, та ,,Худеющий,, ( не знаю, як це слово перекласти) - теж добротні екранізації, режисери люблять його твори. ?

• Це лайк!
Реакції: E.N
Це той самий котик, у якого на обличчі позначено місце для баночки паштету :їжа:

місце від баночки паштету.webp

Назад
Зверху Знизу