Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Але я знаю один хиткий мостик. Приятелька моя іде норм, а я майже повзком. Але, якщо доповзти, на ньому добре сидіти звісивши ноги, дивитися на воду та рибок під ногами ...
Це де?

Недалечко від мене. По дорозі до бобрів. Є таємні міста у нашому місті :)
Я пам"ятаю старі назви вулиць, Мірська роща, Кривомазівська. А Богомольца - це стара чи нова назва, не второпаю...😊
Пригадала. Давнішня. 😊
Р.с. Я вже не орінтуюсь у старих куточках...

Останнє редагування:
Я пам"ятаю старі назви вулиць, Мірська роща, Кривомазівська. А Богомольца - це стара чи нова назва, не второпаю...😊
Пригадала. Давнішня. 😊
Р.с. Я вже не орінтуюсь у старих куточках...
У Кривий зараз інша назва:)

А потім з них виростають козли, які б'ються. Не можна дозволяти людину бити :)
Ну, не можна.. Але ж гарнюній який! :ги: Так смішно копитцем гребе.. І ріжки вже є маленькі, ач яке симпатичне чортенятко :)

Я так думаю, це ферма, де кози для туристів, мабуть. Подивитися, погратися з маленькими (бо з дорослими вже не пограєшся :-) ).

Я так думаю, це ферма, де кози для туристів, мабуть. Подивитися, погратися з маленькими (бо з дорослими вже не пограєшся :-) ).
Там же купа дорослих кіз. То я думаю, що це ферма, де кіз доють. А маленькі - це побічний ефект :-)

Там же купа дорослих кіз. То я думаю, що це ферма, де кіз доють.
:угу: Одне іншому не заважає. Коз доять, туристам показують. Подвійний профіт :)
Просто мені цей Ч. в бейсболці, джинсах і ковбойських черевиках не здався схожим на фермера, а скоріше на відвідувача :)

Доброго ранку! Нам - з добром:кава:

473108971_1167607834736238_1830173976434454037_n.webp

Нема того снігу... Кажуть, є у продажу новий тренд - дитячі санчята на колесиках замість санчят на полозах.
Чи може це штучний інтелект намалював, а люди повірили і питають на ринку? 😁

Нема того снігу... Кажуть, є у продажу новий тренд - дитячі санчята на колесиках замість санчят на полозах.
Чи може це штучний інтелект намалював, а люди повірили і питають на ринку? 😁
А й справді - цьогоріч перша зима без снігу і без морозів.

Може я не той смайлік- відгук поставила, бо сніг потрібен, літо було як у пустелі, а мороз - не дуже...
Бо такі часи.

В нас форумчанка у темі про ,,Харківські іноземці,, писала і фото викладала про Канаду. Вона туди з дочкою з Холодки попала, непрямим шляхом, там ще і Бельгія була.
Замети взимку 23-24 р.р. , єноти як в мене вуличні коти шастають, олені, все у двір приходить...

Зараз нічого не пише. В неї було бажання забратися звідти у Іспанію. Де тепло. 😊

Назад
Зверху Знизу