Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Неси в Мікро. З хештегом #енейкаякщо із кимось переспати
недосипання може стати
найменшою зі всіх проблем
Та якось глобально придавило. Концентрація =0. Ледве не потрапила під машину. Забула купити, то що збиралася. Не могла прийняти елементарне рішення без дзвінка другу. Зараз їм тістечко з солодким чаєм, може попуститьТо погода. Знов же потепління.
Як зараз почуваєшся?Зараз їм тістечко з солодким чаєм, може попустить
Зараз поїм курку, та залягу. Бо все одне з мене сьогодні толку немаєЯк зараз почуваєшся?
![]()
А я навпаки сьогодні трошки оклигала від минулих енергетично слабких днів.Зараз поїм курку, та залягу. Бо все одне з мене сьогодні толку немає
Ніде не знаходиться, окрім Задзеркалля, тож йогоНу взагалі-то може і не твій 🤔 ти не признався. Але я вирішила, що твій![]()
Я теж тоді шукала, але можна припустити, що це якийсь знайомий склав. Та я думаю, що автор АйвенгоНіде не знаходиться, окрім Задзеркалля, тож його![]()
Так, сіль тоді була в дефіцитіПішла почитала ті сторінки, ось такий свій пам'ятаєш? який удачний(на злобу дня був)
Та дай людям повіршуватиНу що ви там - зайняті? Поему дописувати будем?
Яким людям? Ми зараз вдвох з Ларисою. А щоб закінчити, спочатку ще треба сюжет розкрутитиТа дай людям повіршуватиА Марія бачила? Не знайшла її в учасниках або лайкнувших.
Подивилася 2/3 першого сезону Сотні. Іра, як ти це витримала?
Ну дочекатися ту ж Марію. А ти не можеш її якось в телеграмі гукнути?Яким людям?
З трудомпершого сезону Сотні. Іра, як ти це витримала
Можу. Але мені здається, що їй це не буде цікаво. Ну і якби мала вільний час, то вже зайшла б чи сюди, чи в Мікро і сама б побачилаНу дочекатися ту ж Марію. А ти не можеш її якось в телеграмі гукнути?
Мені цей формат не зайшов от просто зовсім. Я навіть прочитати не змоглаТа дай людям повіршуватиА Марія бачила? Не знайшла її в учасниках або лайкнувших.
Ну так - для колективного спілкування краще за форум нічого немаЯк ви користуєтесь мордокнигою? Незручна для флешмобу.