Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Айвенго, як у тебе справи?
А це рядок для пиріжка.
І другий теж вписався в розмір.
Як тут на прозу перейти?
Це вже не в перший раз,Ірино!
І зараз вже згадала я
Як після віршомарафону
У побуті втуляла ямб :D

А знаєте що було б прикольно, чим би всіх здивували?
Якби я, Лена, Сір та Айвенго почали писати пиріжкову поему. Прийшли двоє якихось незнайомих людей з гарним почуттям гумору... Хто вони такі? :-)

Але заради такого дійства писати треба саме пиріжковим розміром. Ним легше і смішніше буде.
Цікаво, Айвенго може примкнути до нашого товариства?

Супер! Скажеш чи сподобалося тобі закінчення, тоді і я подивлюся.
Виявилося, що очікувався другий сезон. :-)

А так все знято класно, герої яскраві, сюжет цікавий. Дуже сподобалося, не шкодую, що знайшла його. Запам'ятається.

Але мені не вистачило виживальної тематики, тому вирішила подивитися "Сотню"! :ги: Я ж його не дивилася раніше. Ось де можна розмахнутися і не чекати скорого закінчення серій. :-) А що без фіналу, це мене не бентежить. Додумаю :)

Виявилося, що очікувався другий сезон. :-)

А так все знято класно, герої яскраві, сюжет цікавий. Дуже сподобалося, не шкодую, що знайшла його. Запам'ятається.

Але мені не вистачило виживальної тематики, тому вирішила подивитися "Сотню"! :ги: Я ж його не дивилася раніше. Ось де можна розмахнутися і не чекати скорого закінчення серій. :-) А що без фіналу, це мене не бентежить. Додумаю :)
Він з фіналом. Але нашвидкоруч, зліплене аби як.

Та я і була у ліжку:)
О, і я зараз залізу! Поки ті падлюки знову не активізувалися. Бо збудили близько шостої ранку сьогодні.
Треба було не вилазити з ліжка. А я почула 2 бахи (мабуть то були наші), залізла в ТГ, прочитала, що на нас вже летить, пішла у ванну, там спочатку сиділа в телефоні, а потім лежала в телефоні :-) А потім виявилося, що все полетіло на ЗУ, і тоді вже пішла спати.
То сьогодні може бути друга серія. Треба хоч раніше спати лягти.

О, і я зараз залізу! Поки ті падлюки знову не активізувалися. Бо збудили близько шостої ранку сьогодні.
Треба було не вилазити з ліжка. А я почула 2 бахи (мабуть то були наші), залізла в ТГ, прочитала, що на нас вже летить, пішла у ванну, там спочатку сиділа в телефоні, а потім лежала в телефоні :-) А потім виявилося, що все полетіло на ЗУ, і тоді вже пішла спати.
То сьогодні може бути друга серія. Треба хоч раніше спати лягти.
Ну, я ще серію подивлюся:)

Ти уже питала неодноразово. Не цікавлюсь такою темою.
Про таке не питала. Я пропонувала просто писати пиріжки, а це інше. Це - повеселитися, писати усім разом і не пиріжки, а поему у розмірі пиріжків.
Ну, я зрозуміла, що не хочеш. Шкода 🙁

Назад
Зверху Знизу