Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Зазирнула. Там новий дядько:)
Два :-)
Оце думаю: як добре, що ви у мене є. Можна гукнути, коли виникає потреба, і Чіп та Дейл спішать на допомогу.
Хто тільки з вас?
Обирайте собі ролі, хто Чіп, Дейл, Роккі та Гайка? :-)

Два :-)
Оце думаю: як добре, що ви у мене є. Можна гукнути, коли виникає потреба, і Чіп та Дейл спішать на допомогу.
Хто тільки з вас?
Обирайте собі ролі, хто Чіп, Дейл, Роккі та Гайка? :-)
Я Роккі :D Такий собі Портос:D

Так я вже була Портосом, в одної з клоунад:D
Ех, яка ж це цікава штука - наші клоунади! :rolleyes:
Я тепер після них Айвенго скрізь гукаю, думаю влити його у розвагу. Але ж він і в клоунаду ледве затягнувся. Але як влучно!

Я тепер після них Айвенго скрізь гукаю, думаю влити його у розвагу. Але ж він і в клоунаду ледве затягнувся. Але як влучно!
Так, участь Айвенго в клоунаді була супер і дуже несподіваною :) Але там не треба було віршувати, ось де собака порився :) Це занадто складно: мало того, що вигадувати репліки, так ще й рими шукати! :ги: Хоча кому як. Ти он легко віршуєш, у тебе є такий дар. :)

Ну, не все ж одразу.

Ех, яка ж це цікава штука - наші клоунади! :rolleyes:
Це давненько було. Мабуть 10 років тому.

Так, участь Айвенго в клоунаді була супер і дуже несподіваною :) Але там не треба було віршувати, ось де собака порився :) Це занадто складно: мало того, що вигадувати репліки, так ще й рими шукати! :ги: Хоча кому як. Ти он легко віршуєш, у тебе є такий дар. :)
Я зовсім не легко, але мені ця справа подобається.
А пиріжок хоч і вважається віршем, там же нема рими, тому нема нічого складного. Просто вловити ритм. Ну і якби Айвенго не написав одного разу для нас порошок (чи пиріжок?), я б може до нього взагалі б не приставала, а тепер я знаю, що він вміє. Він взагалі талановита людина, просто йому нецікаво те проявляти. Або він думає, що буде нецікаво. Он як з тією ж клоунадою. Не хотів же спочатку, а коли взявся, то... :-)

Ось його вірш :)

у танка башта відлетіла
полковник пропустив парад
скорегували дуже добре
снаряд
© Гриць Артилеренко-Задунайський

Доброго ранку! Добро чекає :кава:
473160309_4069284453291863_7206766381995065304_n.webp

Я вже не знаю що поганіше - недоспати чи переспати. Що так не можу прокинутися, що інакше :D

Це моє?
Взагалі такого не памʼятаю.:іржач:
Ну взагалі-то може і не твій 🤔 ти не признався. Але я вирішила, що твій :-)

Re: Зазеркалье

Ось в мене є віршик про артилеристів -

У танка башта відлетіла
Полковник пропустив парад
Скорегували дуже добре
Снаряд

Назад
Зверху Знизу